LIJEPE VIJESTI

Kelly Osbourne konačno ima razloga za sreću: ‘Ushićena sam, postat ću mama‘

Kelly čeka svoje prvo dijete s glazbenikom Sidom Wilsonom iz Slipknota

Kelly Osbourne

 Instagram

Reality zvijezda Kelly Osbourne (37) otkrila je da čeka svoje prvo dijete s glazbenikom Sidom Wilsonom (45) iz Slipknota. Par je svoju ljubavnu vezu otkrio obožavateljima na Instagramu u siječnju ove godine, nakon što se Kelly rastala.

Svoju objavu na društvenim mrežama započela je podsjetnikom na to da je posljednjih nekoliko mjeseci bila odsutna te da je došlo vrijeme da otkrije zašto.

- Presretna sam što mogu objaviti da ću postati mama. Riječ sreća ne može opisati moje stanje. Ushićena sam, napisala je u opisu dvije fotografije na kojima se opušta uz bazen gledajući svoje slike sonograma.

Vijest o trudnoći dolazi godinu dana nakon što je otkriveno da se Kelly ponovno pojavila nakon gotovo četiri godine trijeznosti te nakon njezina priznanja da je podvrgnuta tajnoj operaciji želučanog rukava kako bi smršavjela.

- Prestala sam piti, to je najbolja stvar koju sam ikad napravila. Stvarno sam željela ispraviti loše stvari u svom životu. Nisam savršena i još uvijek puno griješim. Imam neravnine na cesti, padam i opet se dižem, rekla je Kelly.

Živčani slom tijekom karantene

U intervjuu za Extra prošlog travnja, Kelly je priznala da je pokleknula nakon što je doživjela živčani slom tijekom izolacije.

- Ne znam zašto se moj živčani slom dogodio na kraju karantene, uspjela sam do kraja, sve je bilo super i moj život je bio savršen. Ovisnica sam i mislila sam da imam dovoljno vremena i da mogu piti kao normalna osoba, a ispostavilo se da ne mogu i nikad neću biti normalna, otvoreno je govorila Kelly.

Godine 2017. Kelly je pisala o svojoj borbi s debljanjem, kao i o problemima sa zloporabom opojnih droga i opisala sebe kao da je imala "malo tijelo s knedlama" zbog čega je odbijala odlazak u teretanu i vježbanje s mršavijim ljudima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. ožujak 2024 05:42