SLAVLJE NAKON TITULE

Nakon Wimbledona Oliver, a nakon Pariza - Ceca! Cure detalji s Noletovog tuluma u Beogradu

Sportaš je ljuljao suprugu u ritmu glazbe, a i njegovi roditelji Dijana i Srđan su bili iznimno raspoloženi
Svetlana Ceca Ražnatović i Novak Đoković
 Instagram/Ela_novcic/Screenshot

Netom nakon pobjede u Wimbledonu 2019. godine Novak Đoković (34) na Korčuli je zapjevao Oliverovu pjesmu, a nakon ovogodišnje pobjede na Roland Garrosu ritam je bio prilično drugačiji - na velikom slavlju u Beogradu u ponedjeljak je zaplesao uz hit Arkanove udovice Svetlane Ražnatović.

Đoković je iz Pariza u rodni grad doputovao u ponedjeljak ujutro iako mu to nije bio prvotni plan.

Na velikoj proslavi, koju je organizirala njegova obitelj iste večeri u restoranu Novak, nazvanom po njemu, najveseliji su bili tenisač i njegova supruga Jelena.

Sportaša su dočekali trubači uz "Marš na Drinu", himnu Bože pravde i još neke nacionalne pjesme, što prilično iznenađuje budući da Novak Đoković baš uvijek govori protiv ikakvog jezika mržnje.

Kad je Ceca zapjevala "Tačno je" uzvanici su se potpuno razgalili. Sportaš je ljuljao suprugu u ritmu glazbe, a i njegovi roditelji Dijana i Srđan su bili iznimno raspoloženi kako se moglo vidjeti na snimkama s privatnog slavlja koje su neki uzvanici objavili na Instagramu.

Goran Ivanišević, koji je posljednje dvije godine jedan od Đokovićevih trenera, nije viđen na beogradskom slavlju.

Podsjetimo, srpski tenisač posljednjih mjeseci niže nove rekorde. Na prvom mjestu rang-liste tenisača već je 325 tjedana, a još je u ožujku preskočio Rogera Federera koji je proveo 310 tjedana na vrhu ATP ljestvice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 06:51