ERIKA ELENIAK

Nakon što su je napali zbog izgleda, seks simbol 90-ih odgovorio: ‘Dat ću vam stara i debela, prvo pogledajte sebe!‘

Danas 53-godišnja glumica u suzama je uzvratila ‘hejterima‘ koji su je nazvali starom i debelom

Erika Eleniak

 Instagram/Erika Eleniak

Erika Eleniak, najpoznatija je po danima u crvenom kupaćem kostimu dok je glumila s Pamelom Anderson i Davidom Hasselhoffom u hit seriji "Baywatch", koja se prikazivala od 1989. do 1999. godine. No danas će rijetko tko prepoznati seks simbol iz 90-ih. Američka glumica, Playboyeva prijateljica i model zatekla je neke obožavatelje fotografijom koju je objavila na svojem Instagram profilu što uistinu rijetko radi.

Na slici je Eleniak pokazala svoje tetovaže koje prekrivaju njezine ruke u crnoj majici dok uživa u opuštajućem danu kod kuće. No nakon objave, uslijedili su i komentari onih koji su se čudili nad izgledom glumice koja se proslavila kao Shauni McClain u "Baywatchu", jedne od najgledanijih TV serija na svijetu, s tjednom publikom od 1,1 milijarde u 148 zemalja i prevedene na 44 različita jezika.

Njegova ekipa osunčanih, nevjerojatno atraktivnih zvijezda preko noći je postala mega zvijezde. Tada je većina njih bila mlada i u naponu forme i naravno da ne mogu izgledati isto kao prije 30 i nešto godina, pa tako ni danas 53-godišnja Eleniak.

I premda je objavila fotografiju na kojoj izgleda jako lijepo, razočarala je očito one koji su očekivali "prpošni curetak", a onda su je još i presreli u šetnji bez šminke, fotografirali i nakon toga zasuli pogrdnim komentarima da je debela i stara. U video obraćanju uplakana i bez imalo šminke, poručila je svima neka izvade svoje fotografije iz mladosti i neka se usporede.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 19:46