ZVIJEZDA BAYWATCHA

Izgleda potpuno neprepoznatljivo: Objavljena rijetka fotografija nekadašnjeg seks simbola, obožavatelji zatečeni

Najpoznatija je po danima u kupaćem kostimu dok je glumila s Pamelom Anderson i Davidom Hasselhoffom

Erika Eleniak

 Instagram

Ona je kultna američka glumica, Playboy Playmate i model.

Ali obožavatelji su ostali zatečeni nedavnom fotografijom seks simbola 90-ih koji je izgledao neprepoznatljivo na rijetkom Instagram selfiju, piše Daily Mail.

Najpoznatija je po danima u kupaćem kostimu dok je glumila s Pamelom Anderson i Davidom Hasselhoffom u TV hit seriji ‘Baywatch‘, koja se prikazivala od 1989. do 1999. godine.

Glumica na fotografiji je nitko drugi do Erika Eleniak. Na slici je Erika pokazala svoje tetovaže u crnoj majici dok je uživala u opuštajućem danu kod kuće.

Ostavila je svoje duge plave pramenove i nosila je prirodnu paletu šminke dok je pozirala pred kamerom. Erika se proslavila kao Shauni McClain u seriji Baywatch. Baywatch se prikazivao od 1989. do 1999. i postao je jedna od najgledanijih TV emisija na svijetu, s tjednom publikom od 1,1 milijarde u 148 zemalja.

image

Erika Eleniak

Instagram

Filmska ekipa ‘Baywatcha‘ bila je puna osunčanih, nevjerojatno atraktivnih glumaca koji su preko noći postal megazvijezde.

Televizijska serija je ovog ljeta pretvorena u film u kojem glume Dwayne Johnson, Zac Efron i Kelly Rohrbach, kao i Priyanka Chopra.

David i Pamela su također imali kratko pojavljivanje u filmu.

Erika je također glumila u TV serijama kao što su ‘The Librarians‘ i ‘CSI: Miami‘ kao i u TV filmovima poput ‘Holiday Spin‘., piše Daily Mail.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. ožujak 2024 04:37