ČULE SU SE

Nakon što je napunila Arenu, Mariju Šerifović pitali smetaju li joj usporedbe s Prijović: Imala je spreman odgovor

Pjevačica je dodala da je ljubav između nje i hrvatske publike obostrana te da je to jedna ljubav koja će trajati

Marija Šerifović i Aleksandra Prijović

 Cropix/

Sinoć je zagrebačka Arena pjevala uz Mariju Šerifović i njezine hitove, kao što je to i prije nekoliko mjeseci napravila uz Aleksandru Prijović. A kako na njezine uspjehe i rasprodane koncerte gleda Šerifović te je li ljubomorna, otkrila je pjevačica novinarima.

"Taman posla, ja se svakom uspjehu radujem! S Aleksandrom sam se baš danas i čula pa me u backstageu dočekalo cvijeće od nje. Mi smo si jako dobre, podržavamo se. Ona je mlada, talentirana djevojka koja je trenutno na svom vrhuncu i ono što joj mogu poželjeti je da to samo traje i traje", kazala je Šerifović pa dodala da Prijović to zaslužuje.

image

Koncert Marije Šerifović u Areni Zagreb

Nera Simic/Cropix

Šerifović je otkrila da nju također možemo očekivati u drugim gradovima Hrvatske. "Ja uvijek s velikim zadovoljstvom idem i u najmanje gradove, tamo gdje sam pozvana. Jednako uživam i jednako se dajem pjevala ja za 500, 5000 ili 16.000 ljudi koliko je bilo večeras. Čekala sam, neću reći 20 godina jer sam imala koncert u Lisinskom i drugoj dvorani, ali čekala sam pravi trenutak i znala sam da je ovo najispravniji trenutak za zagrebačku Arenu", rekla je.

Pjevačica je dodala da je ljubav između nje i hrvatske publike obostrana te da je to jedna ljubav koja će trajati. "Što se tiče Zagreba i vraćanja, s obzirom na to da nisam nastupala ni u jednom gradu u Hrvatskoj osim u Zagrebu, sada je red i na sve ostale, a ne da se sad svi sjate u Zagreb. Želim otići i u Osijek, i u Slavonski Brod, i u Split, i u Zadar, i u Rijeku i u Pulu... Ja te termine znam, ali vama ih još uvijek ne mogu reći", dodala je.

image

Koncert Marije Šerifović u Areni Zagreb

Nera Simic/Cropix

Nakon regionalnih gradova, Šerifović koncerte premješta u Švedsku. "Donijela sam odluku da u svim gradovima, ovo neće biti samo ex Yu turneju jer se krajem travnja već putuje i u Švedsku, ali rekla sam svim organizatorima da želim jedan koncert u jednom gradu jer se želim brzo vratiti kući", kazala je pjevačica kojoj odluka o turneji pala lako.

"Bilo je teško donijeti odluku da ova turneja počne svega tri mjeseca nakon što sam se ostvarila kao majka i nakon što je Mario došao na svijet, to je bilo jako teško. Nažalost, ti planovi su napravljeni ranije samo ja nisam znala što će se s mojim srcem, dušom i mozgom dogoditi", objasnila je pa dodala da je čak razmišljala turneju odgoditi za 2025. da shvati što osjeća i kroz što prolazi.

image

Koncert Marije Šerifović u Areni Zagreb

Nera Simic/Cropix

"No, kad sam se večeras popela na pozornicu, shvatila sam da, mimo što sam majka, ja sam i dalje Marija Šerifović, neka žena koja nešto zna i pjevati, koja kao ljudima liječi dušu pa nekako i nemam pravo na to", rekla je pjevačica pa otkrila da ju sin ne prati na turneji. "Sin nije sa mnom jer je još mali i dobili smo preporuke da ga ne vodimo nigdje od kuće", objasnila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 22:20