NOVE NEVOLJE

Nakon optužbi za seksualne napade, tvrtka koja proizvodi sobne bicikle povukla reklamu s Facom

Reklama je trebala sanirati štetu koju je tvrtka pretrpjela nakon što su emitirane nove epizode serije

Chris Noth 

 Jason Merritt/AFP

Tvrtka Peloton koja proizvodi sobne bicikle, povukla je novu reklamu s Chrisom Nothom nakon što su u četvrtak objavljene optužbe protiv glumca za seksualno zlostavljanje, piše Huffington Post.

Dvije žene tvrde da ih je Noth napao u dvama različitim incidentima.

"Svaka pojedinačna optužba za seksualni napad mora se shvatiti ozbiljno", kazali su iz tvrke Peloton. "Nismo bili svjesni ovih optužbi kada smo predstavili Chrisa Notha u našem odgovoru na nove epizode serije na HBO-u. Dok čekamo više informacija, prestali smo emitirati ovu reklamu i povukli povezane postove na društvenim mrežama."

Reklama s Nothom objavljena prošlog vikenda trebala je sanirati štetu koju je tvrtka pretrpjela nakon što su emitirane nove epizode serije 'Sex and the City: And Just Like That'.

U seriji Nothov lik doživljava srčani udar i umire nakon vožnje na jednom od sobnih bicikala tvrtke Peloton. Sljedećeg dana dionice Pelotona pale su za 61 posto.

U novoj reklami za Peloton, čuje se glas glumca Ryana Reynoldsa, a u njoj se pojavljuju Chris Noth i Jess King, stvarna instruktorica Pelotona koja se u seriji pojavljuje kao izmišljena Allegra.

"Hoćemo li se još jednom provozati?", pita je Noth u reklami. "Život je prekratak da ne bismo."

Noth je u četvrtak rekao da su optužbe protiv njega 'u potpunosti lažne' i da su njegovi 'susreti s dvjema ženama bili sporazumni'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 02:30