U STILU BAYWATCHA

Najzgodnija sportašica na svijetu jednim videom podigla vruće ljetne temperature: ‘Javljam se na dužnost...‘

Kayla Simmons ima grudi koje plijene poglede, ali misli da su joj tijekom bavljenja odbojkom bile prepreka

Kayla Simmons

 /Screenshot/instagram

Zvijezda OnlyFansa i jedna od najseksepilnijih sportašica na svijetu, Kayla Simmons (27) podigla je već ionako vruće ljetne temperature svojim videom na Instagramu u kojem je u crvenom kupaćem kostimu, iz kojeg se doslovno prelijevaju njezine obline.

Ova odbojkaška zvijezda malo toga je ostavila mašti pratitelja dok je u takvom ogoljenom izdanju pozirala, hihotala se i igrala se kosom. Njezin izgled čini se inspiriran izgledom legendarne „Baywatch” zvijezde Pamele Anderson.

„Javljam se na dužnost”, napisala je Kayla u opisu videa, aludirajući na popularnu seriju.

Kayla je inače poznata po zanosnim fotografijama na društvenim mrežama, a prošlog mjeseca posebno je oduševila fanove pokazavši svoju dojmljivu figuru u ružičastom bikiniju. Pozirala je u moru u sumrak dok joj je kosa lepršala na povjetarcu.

„Brzo kupanje”, napisala je u opis fotografija.

Nedavno je kreirala video pitanja i odgovora na YouTubeu u kojem je progovorila o svojim velikim grudima.

„Nemam silikone. Sva sam prirodna, muka mi je više odgovarati na takva pitanja”, odgovorila je Kayla na pitanje ima li silikone.

Kayla je podijelila svoje iskustvo odrastanja s velikim grudima koje su je sprječavale kao sportašicu i željela je imati manje grudi.

„Smiješno je što sam u srednjoj školi zapravo htjela imati male sise... Jer bi mi to olakšalo bavljenje odbojkom. Čini mi se da ne može se skočiti tako visoko, trčati tako brzo s velikim grudima, sve je teže.”

Kayla se više ne bavi profesionalno odbojkom, ali i dalje voli sport. Zbog svojih velikih grudi Kayla je bila izložena seksističkim primjedbama i sramoćenju.

„Atletika na koledžu bila je divno iskustvo za mene, ali sam naučila neke vrijedne lekcije”, kaže o bavljenju sportom.

„Školski administratori su mi govorili da su fotografije koje objavljujem neprikladne zbog mog tijela, čak su me u jednom trenutku zamolili da izbrišem svoj Instagram. Bila sam rastrgana jer sam osjećala da ne mogu prihvatiti svoje tijelo i baviti se sportom koji volim. Od tad sam naučila da ne smiješ dopustiti drugim ljudima da utječu na to što osjećaš prema sebi.”

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 20:53