JENNINA ISPOVIJEST

‘Ja sam ‘profesionalna djevojka‘. Imam 3000 partnera, evo što im naplaćujem 90 eura po minuti. I da, imam i pravog dečka‘

Jenna Madison

 Jam Press/@didshereallyomgg/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Jam Press/@didshereallyomgg/mega/the Mega Agency/profimedia
Jenna muškarcima naplaćuje pružanje ‘emocionalne podrške‘, ‘senzualne razgovore‘ i ‘stvarne veze‘

Jenna Madison (30), model OnlyFansa, zarađuje 36.000 eura mjesečno glumeći profesionalnu djevojku za usamljene muškarce preko interneta. Ako nastavi ovim tempom, mogla bi se umiroviti kroz pet godina.

Ona muškarcima naplaćuje pružanje ‘emocionalne podrške‘, ‘senzualne razgovore‘ i ‘stvarne veze‘.

Kad je bila mlađa jedva je zarađivala za život, jedva je sastavljala kraj s krajem, a niti u snu nije mogla zamisliti da će jednoga dana biti milijunašica.

U 19. godini je prvi put počela raditi kao striptizeta jer je imala puno novčanih problema. Ovršili su njezinu obiteljsku kuću, a majka je izgubila posao. Nije nikome govorila o tome dva mjeseca, a onda je ipak odlučila biti iskrena sa svojom majkom.

Naišla je na odobravanje - zapravo je njezina majka osjetila olakšanje zbog financijske potpore koja joj je bila nasušno potrebna.

Nakon što je otvorila profil na platformi za odrasle OnlyFans, bojala se da će se majka naljutiti. Ispada da je strah bio neosnovan jer ju je majka nazvala ‘fajtericom‘ koja brine za svoju obitelj. S ocem se o tome nikada nije usudila razgovarati, ali misli da je on upućen u cijelu priču.

image
Jam Press/Jam Press/Profimedia/Jam Press/jam Press/profimedia

Jenna sada ima 124.000 pratitelja na Instagramu i isključivo je zaposlena kao ‘profesionalna djevojka‘ te tvrdi da voli svoj posao.

Ističe da je poprilično intimna sa svojim dečkima. Razgovara s njima kao s bilo kojom drugom prijateljicom i pruža im emocionalnu podršku ako imaju loš dan.

- Raspričaju se o poslu, prijateljima ili obitelji, ili možda traže senzualniji razgovor koji će im pomoći da se oslobode stresa. Imamo i puno seksualnih trenutaka. Ja sam uvijek tu kada me trebaju, ispričala je, a prenosi Daily Mail.

Procjenjuje da ima između 2500 i 3000 partnera, no na dnevnoj bazi provodi vrijeme sa sedmoricom. Svakom muškarcu posveti sat vremena.

image
Jam Press/Jam Press/Profimedia/Jam Press/jam Press/profimedia

Usluga je izuzetno skupa - naplaćuje 90 eura po minuti za naručeni video, ali sam razgovor može biti jeftiniji. Tijekom svojih svakodnevnih obveza, razgovarat će s bilo kim tko je online.

- To nije jednosmjerna veza - ti muškarci također mene zadovoljavaju emocionalno i seksualno. Dajem, ali i uzimam.

Jenna vjeruje da ju muškarci kontaktiraju jer im ‘pruža pravu vezu‘, a ne samo ‘seks‘.

- Ljudi mi kažu da je moje tijelo ultimativna fantazija jer imam uski struk, veću stražnjicu i grudi košarice D. Ja ne nudim samo fizički izgled, imam i druge vrijednosti. Ovdje se radi o pravim vezama, rekla je.

- Ovaj posao pomaže i meni. Moj život ima smisao jer pomažem drugima, rekla je.

Jenna u privatnom život ima partnera i u ozbiljnoj je vezi već šest godina.

- Ponekad mi je to emocionalno iscrpljujuće i zahtjevno žonglirati, ali ništa što slobodan dan ne može popraviti. Vodim računa da ne zanemarim svog partnera u stvarnom životu, rekla je.

Kaže da njezin dečko prihvaća njezin posao, a od nje je tražio samo jednu stvar.

- Ne želi da snimam bilo kakav sadržaj koji uključuje druge muškarce, rekla je.

Njegova obitelj ga osuđuje jer je u vezi s Jennom, ali on se ne obazire na to.

image
Jam Press/@didshereallyomgg/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Jam Press/@didshereallyomgg/mega/the Mega Agency/profimedia

- Primijetila sam da moj partner postane ljubomoran kad me vidi u spavaćoj sobi kako pripremam videozapise za druge muškarce, izjavila je.

Manekenka Jenna tvrdi da je izgubila mnoge prijatelje zbog posla kojim se bavi.

Danas živi poput milijunašice, zarađuje oko 1000 dolara (890 eura) dnevno. Kupila je vlastiti dom, a svaki mjesec troši oko 1.170 eura na osobnog trenera i redovito posjećuje kozmetički salon.

Vlasnica je luksuzne nekretnine i planira zarađenim novcem ulagati u nekretnine. Priznaje da puno novaca troši na vlastiti izgled, a uskoro planira na estetsku operaciju grudiju, a možda i nosa.

Slobodno vrijeme provodi u prirodi, dugim šetnjama s psom ili u druženju s prijateljima.

image
Jam Press/Jam Press/Profimedia/Jam Press/jam Press/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 21:35