KUMOVAO RAZVODU?

Najbogatiji čovjek na svijetu umiješan u novu aferu: ‘Totalna izmišljotina. Nisam se seksao godinama‘

Elon Musk zanijekao je medijska izvješća da je imao aferu sa suprugom suosnivača Googlea

Elon Musk, Nicole Shanahan i Sergej Brin

 AFP

Vlasnik Tesle i jedan od najbogatijih ljudi na svijetu Elon Musk zanijekao je medijska izvješća da je imao aferu s Nicole Shanahan, suprugom suosnivača Googlea Sergejom Brinom, prenosi BBC.

Naime, ugledni Wall Street Journal je objavio priču o tome kako je veliko prijateljstvo Brina i Muska naprasno završilo zbog navodne ljubavne afere.

Na Twitteru je u odgovoru na jednu od objava o navodnoj aferi komentirao da je riječ o ‘totalnom sr***‘.

Poručio je da su on i Brin još uvijek prijatelji i da su ‘sinoć bili zajedno na zabavi‘.

- Nicole sam vidio dva puta u tri godine, oba puta oko nas je bilo puno ljudi. Ništa romantično se nije dogodilo, napisao je.

Ubrzo je objavio malo intimniju informaciju, ustvrdivši: ‘Nisam se čak ni seksao godinama‘.

Ugledni Wall Street Journal napisao je, pozivajući se na pouzdane izvore, da je Musk krajem prošle godine bio u kratkoj vezi s Nicole. Bio je to izravni povod Brinu da podnese zahtjev za razvod nakon čega je prekinuto dugogodišnje prijateljstvo između dvojice milijardera iz tehnološkog sektora.

- Wall Street Journal objavio je toliko izmišljenih priča o meni i Tesli da im se više ne zna broj, napisao je Musk u drugom komentaru na istu vijest.

Navodno se preljub dogodio na prstižnom sajmu umjetnina Art Basel u Miamiju, nakon što je Musk prekinuo vezu s pjevačicom Grimes. WSJ piše da su Brin i Shanahan u to vrijeme živjeli zajedno, ali više nisu bili u vezi. Njihov odnos navodno se pogoršao uslijed pandemije covida i neslaganja oko odgoja njihove trogodišnje kćerkice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 15:19