POVOD RAZVODU?

Ljutiti odvjetnik navodne preljubnice: ‘Njezina veza s Muskom ne samo da je laž, već je i kleveta!‘

Odvjetnik Nicole Shanahan tvrdi da su medijski natpisi o njezinoj aferi s Elonom Muskom čista izmišljotina

Elon Musk, Nicole Shanahan

Odvjetnik Nicole Shanahan oglasio se i zanijekao da je njegova klijentica imala aferu s Elonom Muskom.

"Nemojte pogriješiti, svaka sugestija da je Nicole imala aferu s Elonom Muskom nije samo očita laž, već je i kleveta‘, rekao je odvjetnik Bryan Freedman u ekskluzivnoj izjavi za Daily Mail.

U nedjelju je, naime, Wall Street Journal ustvrdio da je Musk spavao sa suprugom Sergeja Brina, Nicole Shanahan (33), što je poslužilo kao povod njihovu razvodu. Musk (51) je zatim na Twitteru objavio fotografiju na kojoj tulumari s Brinom (48), te na taj način pokušao opovrgnuti medijske tvrdnje.

Pregovori o razvodu između Shanahan i Brina su u tijeku, a Brin je podnio zahtjev za razvodom u siječnju ove godine, navodeći kao razlog ‘nepremostive razlike‘. Uskoro bivši par ima četverogodišnju kćer.

Shanahan je odvjetnica koja se školovala na Stanfordu, a koja radi u Bio-Echu, investicijskoj tvrtki koja ulaže novac u projekte poput povećanja ‘reproduktivne dugovječnosti‘.

Izvršni direktor tvrtke Tesla nastavio se žaliti zbog medijskog izvještavanja koje ih optužuje za aferu. "Količina pozornosti koju dobivam je katastrofična poput supernove, što je super sranje. Nažalost, čak i trivijalni članci o meni generiraju puno klikova. Dat ću sve d sebe da ostanem usredočen na bavljenje korisnim stvarima za civilizaciju", rekao je Musk.

Wall Street Journal pak navodi da ostaje pri svojoj priči, te i dalje tvrde da su Musk i Shanahan bili u romantičnoj vezi na sajmu Art Basel u prosincu prošle godine te da zbog toga ne samo da se ohladilo Muskovo prijateljstvo sa Sergejem, već je ta afera poslužila i kao povod njihovu razvodu.

"Vjerujemo svojim izvorima i stojimo iza našeg izvještavanja", rekao je glasnogovornik spomenutih novina, prenosi Daily Mail.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 04:57