AKTIVAN NA VIŠE FRONTI

Milijarder zaprosio 33 godine mlađu djevojku dok je u procesu razvoda s bivšom ženom: ‘Sebično se graba za novac!‘

Još u listopadu 2022. počela su šuškanja da Paulson razmišlja o braku s de Almeidom

Alina De Almeida, John Paulson i Julie Macklowe

 Rob Rich/Shutterstock Editorial/Profimedia/Rob Rich/shutterstock Editorial/profimedia

Milijarder John Paulson zaručio se za svoju puno mlađu djevojku, kažu izvori za Page Six, dok je još uvijek upleten u mučnu brakorazvodnu parnicu s bivšom suprugom.

‘Div s Wall Streeta‘ napustio je Jenny Paulson 2021. nakon 21 godine braka zbog Aline de Almeide (35), a od tada traje burna brakorazvodna bitka.

Page Six sada doznaje da je 68-godišnji bogataš zaprosio svoju djevojku.

"John i Alina zajedno su već dvije i pol godine. Jako su sretni zajedno i zaručili su se", otkrio je izvor.

De Almeida je također navedena zajedno s Paulsonom kao domaćica velikog prikupljanja sredstava koje se održalo u Palm Beachu na Floridi, a kojim se navodno prikupilo više od 50 milijuna dolara za republikanskog kandidata za predsjednika SAD-a.

"Spominjala se riječ zaručnica, ali mislim da nitko nije vidio prsten, John pokušava biti diskretan kako ne bi dodatno razbjesnio Jenny", otkrio je izvor.

Paulson, čije se bogatstvo procjenjuje na najmanje 4,7 milijardi dolara, još uvijek je usred razvoda - iako je prije tri godine ostavio Jenny zbog De Almeide.

Izvor je tada rekao za Page Six da je Jenny bila shrvana i da je saznala da je podnio zahtjev za razvod tek kad je to pročitala u medijima.

"Napravio je to na tako ponižavajuć način i tako nedolično brzo našao novu djevojku i podnio zahtjev za razvod nakon dobrog ljeta, bez ikakve prethodne obavijesti ili čak ljubaznosti. Nepristojno je i bez imalo poštovanja to što nije mogao malo pričekati s tim", rekao je izvor.

Još u listopadu 2022. počela su šuškanja da Paulson razmišlja o braku s de Almeidom.

image

Alina de Almeida i John Paulson

Rob Rich/Shutterstock Editorial/Profimedia/Rob Rich/shutterstock Editorial/profimedia

"Nažalost, naš brak nije uspio. Razvodi su uobičajeni, ali teški. Alina i ja smo jako sretni zajedno. Volio bih da i Jenny pronađe sreću", rekao je tada Paulson, koji se proslavio kad je zaradio 20 milijardi dolara kladeći se protiv tržišta nekretnina prije sloma 2008., a koji nije imao predbračni ugovor.

Bivši supružnici su se svađali oko imanja u Hamptonsu i Aspenu u Koloradu.

U srpnju 2022. Jenny je optužila milijardera da je uspostavio "tajnu mrežu trustova" kako bi sakrio novac od nje, stoji u sudskim dokumentima. U prosincu je pokušao ishoditi odbacivanje tog slučaja.

U njihovom pravnom ratu koji je još uvijek u tijeku, Jenny ga je također optužila da je koristio "lažni" posao s nekretninama kako bi uzeo obiteljskih 10 milijuna dolara, dok su njegovi odvjetnici njezinu tužbu opisali kao "sebično grabanje za novac". U ožujku je John optužio Jenny da je unajmila privatnog istražitelja da istraži njegovu djevojku te da je te informacije odala medijima.

"Sve što Jenny traži u ovoj brakorazvodnoj parnici je njezino pravo na pravednu raspodjelu bračne imovine prema zakonu New Yorka, uključujući i njezin udio u bilo kojoj imovini koju je gospodin Paulson navodno potajno i na prevaru prebacio na zaklade koje je godinama osnivao iza njezinih leđa", rekao je njezin odvjetnik Robert Cohen za Page Six.

"Gospođa Paulson nije zainteresirana komentirati ili posramiti bilo kojeg suradnika gospodina Paulsona. Njezin prioritet su i dalje njihova djeca, za koju je ona primarno odgovorna, i njihova dobrobit", dodao je.

Uskoro je uslijedio i odgovor Paulsonova odvjetnika, Jamesa T. Smitha.

"Nije bilo imovine koja je prevarom ili tajno prenesena na te zaklade. Gospođa Paulson bila je svjesna da one postoje, barem od 2006. Pokušava uzeti novac svojoj djeci, to je nesavjesno", rekao je njegov odvjetnik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 18:01