PONIZIO ŽENU

Milijarder nije mogao čekati: Potajno podnio zahtjev za razvod, papiri se još ‘puše‘, a on već ima 32 godine mlađu

Njegova bivša supruga je na internetu saznala da je on podnio zahtjev za razvod

Alina De Almeida, John Paulson i Julie Macklowe
 

 Rob Rich/Shutterstock Editorial/Profimedia

Poznati investitor John Paulson, koji je došao u fokus javnosti zbog milijardu dolara teškog razvod od supruge Jenny, već želi oženiti svoju mnogo mlađu djevojku, utjecajnu nutricionisticu Alinu de Almeidu, rekao je izvor za Page Six.

Podsjetimo, John i Jenny razveli su se prošle godine nakon 21 godine braka, a on se već tada družio s nutricionisticom u svom otmjenom stanu na Petoj aveniji. Izvor je za Page Six potvrdio da su stvari postale ozbiljne između 66-godišnjeg Paulsona i 34-godišnje de Almedije, a navodno je prijateljima rekla kako "on želi imati dijete s njom, a definitivno će se i vjenčati".

Njegova bivša supruga Jenny je saznala da je John, čija imovina vrijedi najmanje 4,7 milijardi dolara, podnio zahtjev za razvod u studenom 2021., čitajući o tome na internetskim portalima.

- Ponizio ju je i odmah našao novu djevojku. Također, podnio je zahtjev za rastavom bez da ju je prethodno obavijestio o tome. Nepristojno je i bez poštovanja to što nije mogao čekati - ispričao je izvor.

image

Alina de Almeida i John Paulson

Rob Rich/Shutterstock Editorial/Profimedia

John i de Almedia, koja preko svoje tvrtke Effective Lifestyle nudi konzultacije o prehrani, svoju romansu nisu skrivali. Zajedno su išli na svečane gala večeri i događaje, obilazeći Hamptons i odlazeći na raskošne odmore.

U srpnju je Jenny tužila Johna za milijardu dolara, tvrdeći da je uspostavio "tajnu mrežu fondova" kako bi sakrio novac od nje i uskratio joj imovinu nakon podjele.

Bivši par nije vezan predbračnim ugovorom, a Jenny je prethodno odbila višemilijunsku nagodbu.

U pitanju je golemi portfelj nekretnina koji uključuje i imanje u Hamptonsu, koje je vrijedno više od 50 milijuna dolara, kuću na Upper East Sideu od 50 milijuna dolara i Paulsonove velike posjede u Puerto Ricu. U studenom je Page Six izvijestio da se najveća borba vodila oko 110 milijuna dolara vrijednog Palm Beacha na Floridi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 19:03