ŠUŠKA SE, ŠUŠKA

Meghan Markle piše bombastične memoare: ‘Kate Middleton posebno će biti na udaru, a onda ništa od pomirenja‘

To bi također bila idealna prilika za Meghan da iznese svoje viđenje onoga što joj se dogodilo kad je upoznala Harryja

Meghan Markle i princ Harry

 Bruce Adams/Dmg Media/Profimedia/Bruce Adams/dmg Media/profimedia

Sve su glasnija šuškanja da Meghan Markle piše ‘bombastične memoare‘, a ako sve bude po planu, iskoristit će priliku da otkrije svoju stranu priče i progovori o šogorici Kate Middleton, piše The Sun.

Prošlog mjeseca kraljevski biograf Tom Bower otkrio je da 42-godišnja vojvotkinja od Sussexa piše vlastitu autobiografiju i da će na njoj ‘okrenuti veliku svotu novca‘.

Njegova kolegica Angela Levin predvidjela je pak da će biti ‘snažnija‘ od Harryjeve knjige ‘Spare‘ te da će uključivati puno ‘žaljenja i jaukanja o tome kako su je loše tretirali dok je bila dijelom kraljevske obitelji‘.

Kraljevski komentator Phil Dampier strahuje da će upravo princeza od Walesa Kate biti ta koja će se naći na udaru, ako su glasine o knjizi točne.

"Harryjev ‘Spare‘ bio je bestseler, a Meghanina autobiografija vjerojatno bi se prodavala još i više. To bi također bila idealna prilika za Meghan da iznese svoje viđenje onoga što joj se dogodilo kad je upoznala Harryja, zaljubila se i pridružila najpoznatijoj obitelji na svijetu, a zatim je napustila", ispričao je Dampier.

image

Meghan Markle i princ Harry

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

“Iznijela bi svoju stranu onoga što se stvarno dogodilo između nje i Kate uoči vjenčanja, kada su navodno jedna drugu rasplakale. Svi će biti fascinirani kada čuju kako Meghan gleda na svoju vezu s Kate, bez obzira na to je li bila neprijateljski raspoložena ili ju je pozdravljala od samog početka. Vjerojatno je očekivala da će dobiti jednaki tretman, no čini se da joj je smetalo što su od početka ona i Harry bili tim B, a ne na istoj razini kao William i Kate. Vjerojatno će govoriti o usporedbama koje su se radile između njih dvije u medijima i djelovat će ogorčeno", dodao je.

Phil kaže da će kraljevska obitelj biti "vrlo zabrinuta" zbog sadržaja bilo koje knjige koju Meghan napiše.

"Kraljevska obitelj pretpostavit će najgore i pripremiti se za nova otkrića. To bi također samo pogoršalo odnose među njima, ali još uvijek ne mislim da će kraljevska obitelj uzvratiti udarac. Oni će šutjeti i upijati, iako će ih to jako povrijediti. Njihova je politika bila da Harry i Meghan ostanu bez municije, ali nažalost, ostalo im je dosta, a jedna od njih je i Meghanina knjiga. Ne postoji ništa što ona neće iskoristiti da bi opravdala svoj položaj", rekao je Dampier.

Ranije ove godine, viši članovi kraljevske obitelji i suradnici ostali su "šokirani" i "ljutiti" zbog nekih tvrdnji koje je Harry iznio u svojim memoarima, a posebno je bila povrijeđena Kate za koju je tvrdio da je ‘pomogla u tome da preokrene Britance protiv njegove supruge‘.

image

Britanska kraljevska obitelj

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Phil također smatra da bi to onda bio kraj svake nade u njihovo pomirenje, posebno ako bi Meghan u svojoj knjizi iznijela privatne detalje o princu i princezi od Walesa.

"To bi stvarno bila kap koja je prelila čašu i sumnjam da bi William i Kate ikada više razgovarali s Harryjem", zaključuje.

Osim njezinog narušenog odnosa s Kate, Phil očekuje da će Meghan dati i potpun i detaljan izvještaj o vremenu koje je provela u obitelji - a malo je vjerojatno da će to biti napisano u pozitivnom tonu.

"Sumnjam da će izravno kritizirati pokojnu kraljicu jer zna koliko bi to bilo nepopularno. Ali mogla bi otkriti privatne razgovore i to bi bilo vrlo zabrinjavajuće za kralja, kraljicu te princa i princezu od Walesa."

I dok je kraljevska obitelj možda zabrinuta zbog toga što će Meghan staviti olovku na papir, njezin suprug, princ Harry (39) pružit će joj podršku.

"Njih se dvoje trenutno bore kako zaradili neki novac jer su ostali bez ugovora sa Spotifyjem, a na ovaj bi način zavrtili veliku svotu novca. Osobno ne mislim da je Meghan ikada namjeravala ostati u kraljevskoj obitelji. Ali to je neće spriječiti da smisli vlastitu priču o događajima kako bi opravdala svoje postupke, a siguran sam da će je Harry podržati 100 posto. Još uvijek su prijatelji s princezom Eugenie i nadam se da će ona razgovarati s njima i nagovoriti Meghan da ne napiše tu knjigu. Čak i ako to nije opravdano, mislim da je Meghan sada samu sebe uvjerila da je u pravu i ne može sagledati drugu stranu. Ona će tvrditi da iznosi svoju istinu čak i ako to nije uvijek prava istina", zaključuje kraljevski biograf.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 10:59