UBRZO GA IZBRISALA

Megan Fox sve iznenadila komentarom ispod fotografije bivšeg supruga i njegove nove djevojke

Fox je vrlo brzo obrisala komentar, no on, naravno, nije promaknuo brojnim fanovima koji su ga i ‘screenshotali‘
Megan Fox (lijevo); Brian Austin Green i Sharna Burgess
 Profimedia

Megan Fox (35) iznenadila je obožavatelje komentarom na fotografiju na Instagramu svojeg bivšeg supruga Briana Austina Greena (47).

Zvijezda "Transformera" i filma "Tijelo lijepe Jennifer" osvrnula se na fotografiju na kojoj se Green ljubi sa svojom novom djevojkom Sharnom Burgess (35).

Green je ispod fotografije napisao: "Prošlo je doista dugo vremena otkada sam bio s nekim s kime doista mogu dijeliti svoj život".

Fox, koja se od glumca iz "Kućanica" rastala u studenom prošle godine, komentirala je: "Zahvalna sam na Sharni", a uz opasku je stavila ljubičasto srce.

Par je bio u braku posljednjih deset godina.

Fox je vrlo brzo obrisala komentar, no on, naravno, nije promaknuo brojnim fanovima koji su ga i 'screenshotali', pa je ipak ostao ovjekovječen na internetu.

Brojni su obožavatelji mišljenja da je Megan u komentaru bila sarkastična, no dio njih misli da je možda doista sretna zbog svojeg bivšeg supruga jer je i sama, tvrdi, našla novu sreću u ljubavi, pa je ranije ovog tjedna nazvala svojeg novog dečka, repera Machine Gun Kellyja (31), "svojom srodnom dušom".

Nova djevojka Meganinog bivšeg dečka ignorirala je njezin komentar, no ostavila svoju poruku pod sliku. "Ne mogu zamisliti da dijelim život s ikim drugim. Volim te", napisala je.

Inače, unatoč tome što su se rastali tek krajem prošle godine, priča se da Fox i Green nisu skupa još od 2019. godine. Razlog, ili jedan od njih, navodno je upravo njezina veza s Machine Gun Kellyjem, kojeg je upoznala još za vrijeme braka, u kojem je par dobio troje djece.

image
Komentar Megan Fox na Instagram profilu njezinog bivšeg supruga

Kako je pisao magazin E!, Fox je imala želju što prije okončati svoju bračnu zajednicu, dok je Green bio "ogorčen" te "konstantno pokušavao ući pod njezinu kožu kako bi dobio bilo kakvu pažnju ili reakciju". U tome kontekstu, Megan je možda i doista sretna što je Green pronašao novu ljubav.

Sharna Burgess nedavno je dala intervju o novoj ljubavi za People. "Upoznali smo se u kafiću, izašli na nekoliko dejtova i onda skupa završili u lockdownu. Bila sam zahvalna na tome jer su nam takve okolnosti omogućile da doista imamo vremena jedno za drugo", rekla je u razgovoru.

Lijepe riječi išle su i u obrnutom smjeru. Green je također imao samo riječi hvale za svoju novu bolju polovicu. "Na prvom smo sastanku kompletno izgubili pojam o vremenu, a i sta se stvar dogodila i idući puta. To je nešto što je značajno drugačije od bilo čega što sam iskusio prije. Nisam bio siguran što je to značilo dok se nismo prvi puta poljubili. To je bilo više od privlačnosti. Bilo je doista cool. I doista imamo isti moralni kompas", izjavio je Green.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 22:26