ZAHVALIO DJEVOJCI

Nekadašnja zvijezda planetarno popularnog ‘Beverly Hillsa‘ proživljava teške dane: ‘Bio sam prikovan za krevet‘

48-godišnji glumac u posljednje je vrijeme izbivao s društvenih mreža, a sada se vratio

Brian Austin Green i Sharna Burgess

 Kat/Mega/The Mega Agency/Profimedia

Zvijezda nekadašnje planetarno popularne serije 'Beverly Hills 90210' Brian Austin Green posljednjih tjedana vodi bitku protiv ulceroznog kolitisa, kronične upalne bolesti crijeva.

Zbog toga je 48-godišnji glumac u posljednje vrijeme izbivao s društvenih mreža, a sada se vratio i u objavljenom videu otkrio što mu se događalo u životu.

"Nestao sam s Instagrama na neko vrijeme. Posljednjih šest, šest i pol tjedana borio sam se s ulceroznim kolitisom i to nije bilo nimalo zabavno. Užasan tajming, užasan", rekao je Brian Austin Green i otkrio da je posljednjih tjedana bio prikovan za krevet.

Također se zahvalio i svojoj trudnoj djevojci Sharni Burgess, koja se brinula o njemu i njegovu sinu. Brian, inače, ima 20-godišnjeg sina Kassiusa s Vanessom Marcil, dok s glumicom Megan Fox ima trojicu sinova: 9-godišnjeg sina Noaha, 8-godišnjeg Bodhija i 5-godišnjeg Journeyja. Sada će poznati glumac dobiti i peto dijete.

"Sharna je bila nevjerojatna. U šestom, sedmom mjesecu trudnoće brinula se za troje male djece jer sam ja neko vrijeme bio prikovan za krevet. Brinula se o meni. Nije se žalila, bila je predivna. Vrlo sam zahvalan što imam nekoga poput nje u svome životu", rekao je glumac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 16:59