MODELI I POSLOVNE ŽENE

Ljubav na albanski način: Ove će ljepotice najglasnije bodriti današnje rivale naših Vatrenih!

S druge strane terena naše će Vatrene dočekati nogometna reprezentacija Albanije, a na tribinama njihove bolje polovice

Supruge i djevojke albanskih nogometaša

 Screenshot/instagram/

S nestrpljenjem se čeka druga utakmica hrvatske reprezentacije na europskom nogometnom prvenstvu u Njemačkoj. S druge strane terena naše će Vatrene dočekati nogometna reprezentacija Albanije, koji na tribinama, uz vjerne navijače, imaju itekakvu podršku. Naravno, radi se o djevojkama i ženama albanskih nogometaša, a mi vam donosimo one koje najviše mame uzdahe.

Jade Alyssa

Jedan od ključnih igrača albanske reprezentacije, napadač Armando Broja, inače špica engleskog prvoligaša Fulhama, oduševio je pratitelje kada su isplivale njegove fotografije s djevojkom, influencericom Jade Alyssom, koja živi u Velikoj Britaniji. Tamo je naposlijetku i upoznala Broju tijekom njegovog boravka u Chelseaju.

Iako nisu nikada objavljivali zajedničke fotografije, atraktivna je Britanka podijelila nekoliko fotografija sa slavlja Nove godine, a pohvalila se i poklonima koje je dobila povodom Dana zaljubljenih ove godine.

Alisa Djimsiti

Najpopularnija albanska "wagsica" je ipak privlačna Alisa, supruga Berata Djimsitija. Romansa između Alise i Berata započela je burno u javnosti, prije svega zbog njihovih korijena. Srpska je manekenka završila studij ekonomije u Švicarskoj, a tamo je upoznala i Berata koji je, iako porijeklom s Kosova, rođen ondje. Par je romansu potvrdio 2013. godine. Tri godine kasnije, kako pišu mediji, šuškalo se o njihovom prekidu, no par se vrlo brzo pomirio.

Alisa je 2018. pokrenula svoj modni brend Jalize, a osim u poslovnoj, ostvarena je i u privatnoj sferi kada je 2020. s albanskim reprezentativcem dobila sina Liona Arona, a prošle godine kćerkicu Adrianu Jelu.

Misteriozna djevojka Jasira Asanija

Jasir Asani jedan je od najomiljenijih nogometaša albanskih navijača, no za razliku od svojih kolega iz momčadi koji učestalo dijele detalje svog privatnog života, Asani poprilično uspješno štiti svoju privatnost. Iako nije otkrio identitet svoje odabranice, nakon poduljeg vremena skrivanja njenog identiteta i lica, nedavno je konačno podijelio fotografiju sebe i nje.

image

Jasir Asani i njegova djevojka

Screenshot/instagram/

Uz romantičnu posvetu, Asani je objavio fotografiju na kojoj pozira zajedno sa svojom djevojkom.

- Tako sam sretan i ponosan što te nosim u srcu - napisao je nogometaš pored fotografije. Dodatno, tijekom jedne jutarnje emisije na albanskoj televiziji, Asani je izjavio da je "spreman za brak".

Fiorenza Lekstakaj

Elseid Hysaj, desni branič albanske reprezentacije koji inače igra za Lazio, oženio je Fiorenzu Lekstakaj 2019. godine, a mnogi su albanski mediji spomenuto vjenčanje prozvali "vjenčanjem godine".

Inače, Lekstakaj je poznata albanskoj javnosti jer je 2013. godine bila miss Albanije, a nerijetko na svom Instagram profilu dijeli privlačne fotografije svoje zavidne figure, isječke obiteljskog života i luksuzne lokacije koje posjećuje sa svojim suprugom.

Marta Soler Larrubia

Ivan Balliu, mladi desni bek, oženio se 2017. godine, a srce mu je osvojila Marta Soler Larrubia i trenutno imaju dvoje djece.

Na društvenim mrežama često dijele fotografije s obiteljskih putovanja, ali i fotografije njihove djece.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. rujan 2024 14:35