GLASAJTE U ANKETI

Bit će vruće i na tribinama: Pogledajte supruge i djevojke Vatrenih i nogometaša Furije, koje su vam ljepše?

Hrvatska i Španjolska igraju u Berlinu u 18 sati, a mi vam predstavljamo njihove bolje polovice, po pet na svakoj strani

Hrvatske i španjolske wagsice

 Instagram/

Španjolska otvara Europsko nogometno prvenstvo protiv Hrvatske 15. lipnja u Berlinu, a izbornik ‘Furije‘ objavio je popis s 29 igrača, da bi na kraju prekrižio tri imena. Tako na nogometnom terenu sigurno nećemo gledati 17-godišnjeg braniča Barcelone Paula Cubarsija, kao ni veznjake Aleixa Garciju i Marcosa Llorentea.

Hrvatska reprezentacija i izbornik Zlatko Dalić su spremni za okršaj sa Španjolcima, a navijače osim akcija na terenu uvijek zanimaju i ‘okršaji‘ ljepotica s tribina. I domaće i španjolske nogometaše bodrit će njihove ljepše polovice, a mi smo ususret utakmici izdvojili po pet dama sa svake strane koje će zasigurno biti odlična motivacija svojim partnerima da ostave srce na terenu.

Top 5 hrvatskih wagsica

Izabel Kovačić

Može se reći da je Izabel Kovačić u svijetu poznata kao najpopularnija hrvatska wagsica. Supruga igrača Chelsea Matea Kovačića plijeni pozornost i domaćih i stranih medija svojom ljepotom i poslovnim uspjehom, a mnogi je nazivaju ‘hrvatskom Shakirom‘ zbog njezinih poznatih lokni. Bavi se modnim dizajnom pa je tako 2015. pokrenula liniju organskih i eco-friendly baby proizvoda Lunilou. Posao vodi zajedno sa svojom starijom sestrom Ivanom, ali uvijek stigne i biti najveća podrška svome suprugu. Nedavno je bračni par Kovačić razveselio svoje obožavatelje viješću da će dobiti drugo dijete. Podsjetimo, u listopadu 2020. dobili su svoje prvo dijete, sina Ivana, koji je carskim rezom rođen u zagrebačkoj Petrovoj bolnici.

Iva Šarić

Lijepa voditeljica i Bruno Petković rekli su ‘da‘ nakon četverogodišnje veze, a vjenčali su se 20. prosinca 2023., na Ivin 35. rođendan. Brunin kum je bio suigrač iz Dinama Arijan Ademi, a Ivina kuma prijateljica iz djetinjstva Roberta Vekić. Svoju su vezu otkrili javnosti krajem 2020. godine, a samo mjesec dana kasnije, doznali su da očekuju prvo zajedničko dijete, sinčića Adriana. Njoj je to treće dijete jer iz braka s bivšim nogometašem Jerkom Lekom ima dva sina. Iva i Bruno upoznali su se krajem 2019. kad je napravila intervju s nogometašem, a on ju je pritom nasmijavao i odgovarao čak i na škakljiva pitanja.

Helena Livaković

Nema sumnje, lijepa Helena u sigurnim je rukama! Njezin je suprug prvi vratar hrvatske reprezentacije, Dominik Livaković, a oboje privatni život vole držati podalje od očiju javnosti. Helenu su domaći mediji prozvali ‘hrvatskom Meghan Markle‘, a za svog se supruga vjenčala u lipnju ove godine u katedrali sv. Stošije u Zadru nakon pet godina veze. Slavlje su nastavili u hotelu Falkensteiner Resort Punta Skala u Petrčanima, a pjevali su im Petar Grašo i Saša Matić. Upoznali su se 2017., a na početku su bili samo prijatelji. Zagrepčanka Helena diplomirala je industrijski dizajn na Tekstilno-tehnološkom fakultetu u Zagrebu. Još prije zaruka, Livaković je rekao da je upravo Helena njegova najveća podrška i da ako i promijeni klub, jedino što je važno je da njegova draga ide s njim. To mu se i ostvarilo jer je početkom netom završene sezone Livaković, nakon sedam sjajnih godina u Dinamu, dres Modrih zamijenio dresom Fenerbahčea.

Silvija Brozović

Silvija je supruga Marcela Brozovića, a vjenčali su se 2016. godine u matičnom uredu u Velikoj Gorici u krugu kumova i obitelji. Prije vjenčanja, bili su u vezi četiri godine. Silvija je aktivna na Instagramu, gdje je prati više od 22 tisuće ljudi, a često dijeli fotografije iz obiteljskog života, kao i preslatke trenutke sa svoje dvoje djece - Aurorom i Rafaelom. Brozovića navijači pamte kao brzog igrača upečatljivog karaktera, a na SP-u u utakmici protiv Japana oborio je rekord pretrčavši 16,7 kilometara. Silvija je završila biologiju na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Zagrebu.

Mia Ćurković Kramarić

Ljubavna priča Andreja Kramarića i Mie Ćurković započela je u ljeto 2017. godine. Mia je tada još uvijek bila studentica veterine pa su održavali vezu na daljinu. Nakon završetka studija i nekoliko godina veze na daljinu, Mia se odlučila preseliti u Heidelberg te su priznali da im je u Njemačkoj bilo lijepo. Godine 2021. stigla im je prinova, sinčić Viktor, a krajem ožujka iste godine izrekli su sudbonosno ‘da‘ u Starogradskoj vijećnici za Gornjem gradu.

Top 5 španjolskih wagsica

Sara Botello

Lijepa brineta Sara Botello u vezi je sa španjolskim braničem Aymericom Laporteom (Al-Nassr). Ova školovana plesačica bavi se baletom i suvremenim plesom te nastupa diljem Španjolske. Ranije je bila i cheerleadersica. Upoznali su se dok je Laporte igrao za Athletic Bilbao, a nakon par godina hodanja, odlučili su se vjenčati 2023. godine. Par ima sinčića Lucayja.

Laura Schmitt

Bivši dinamovac Dani Olmo ima novu djevojku Lauru Schmitt koja je odmah privukla veliku pozornost javnosti. Hrvaticama nije uspjelo osvojiti njegovo srce, no ovoj 26-godišnjoj Nijemici jest. Laura je influencerica iz Berlina koja je vrlo popularna na društvenim mrežama, pa je tako samo na Instagramu prati 142 tisuće ljudi. U siječnju ove godine objavila je njihovu prvu zajedničku fotografiju uz opis: "Prije nego netko drugi objavi."

Alice Campello

Talijanska ljepotica Alice Campello supruga je napadača Alvara Morate, koji igra za Atletico Madrid i španjolsku reprezentaciju. Njih su se dvoje vjenčali u Veneciji, rodnom gradu talijanske manekenke. Nakon bajkovitog vjenčanja od novinara su pobjegli na Sejšele u luksuzni resort Four Seasons. Alice je manekensku karijeru na kraju ostavila iza sebe te se okušala u modnome svijetu i izbacila svoju liniju odjeće, Akala Studio. Također ima i svoju liniju kozmetike MASQMAI, koja je dostupna u Sephori.

Sira Martinez

Sira Martinez (24) jahačica je, igračica pola, bivša djevojka Ferrana Torresa te sadašnja djevojka njegova suigrača iz španjolske reprezentacije, braniča Robina Le Normanda. Njezin je otac nogometni trener PSG-a te bivši španjolski izbornik Luis Enrique, koji se jednom prilikom našalio da će ga njegova kći ubiti ako ne izabere Torresa u svoju momčad. Španjolski mediji pisali su kako su Martinez i Le Normand viđeni u San Sebastianu dok razmjenjuju nježnosti.

Torres i Martinez svoju su ljubavnu vezu započeli dok je on igrao za Manchester City. U početku je to bila veza na daljinu, ali ubrzo se napadač preselio u Barcelonu. Kraj ljubavi dogodio se u svibnju prošle godine, a navodni razlog bio je taj što se Sira željela fokusirati na svoju sportsku karijeru.

Tatiana Trouboul

Vratar David Raya u vezi je s ljepoticom iz Barcelone, Tatianom Trouboul. Upoznali su se 2021., a svoju su vezu držali u tajnosti- sve do lipnja 2022. godine. Ona je manekenka koja je ranije radila u jednom noćnome klubu. Nakon što je započela vezu s golmanom Arsenala, dala je otkaz i posvetila se modelingu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. lipanj 2024 09:02