PRAKTIČKI NEPOKRETAN

Legendarni Ozzy Osbourne se ne predaje: ‘Idem u teretanu svaki dan, vratit ću se na noge‘

Prije mjesec dana, Osbourne je predvidio da mu ostaje još deset godina života

Ozzy Osbourne

 Profimedia/

Ozzy Osbourne otkrio je tijekom posljednje epizode "The Osbournes Podcasta" u utorak da ide u teretanu svaki dan kako bi se "vratio na noge", nakon šokantnog otkrića da je "praktički paraliziran".

Prema NY Postu, Sharon Osbourne je usred epizode komentirala da njezin suprug "izgleda kao da mu je dosadno".

image

Sharon, Kelly i Ozzy

Frederick M. Brown/Getty Images/Profimedia

- Umoran sam - ispravio ju je bivši frontmen Black Sabbatha, što je navelo 71-godišnju Sharon da ga upita nije li dobro spavao noć prije.

- Tata je stvarno naporno vježbao u teretani - ubacila se njegova kći Kelly Osbourne, dok je Sharon rekla da već zna za novi hobi svog muža, a nakon nekoliko šala njegovog sina Jacka, legendarni Ozzy je objasnio kako vježba svaki dan. Istaknuo je kako mu je zadatak "vratiti se na noge".

Naime, prije mjesec dana je izjavio da mu je "preostalo još samo 10 godina" života, a Osbourneovo strašno predviđanje uslijedilo je nakon nedavne operacije leđa koja ga je praktički pretvorila u "invalida".

Kultni "princ tame" kojemu je 2003. dijagnosticirana Parkinsonova bolest je od tada operirao kralježnicu čak četiri puta, a pad iz 2019. mu je pogoršao prethodnu ozljedu koju je dobio zbog vožnje kvadom.

image

Ozzy Osbourne, fotografiran kako šeće uz pomoćnicu na ljeto 2023.

Spot-stoianov/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Spot-stoianov/backgrid/backgrid Usa/profimedia
image

Ozzy Osbourne, fotografiran kako šeće uz pomoćnicu na ljeto 2023.

Spot-stoianov/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Spot-stoianov/backgrid/backgrid Usa/profimedia

- Stvarno me dotuklo. Druga operacija je drastično pošla po zlu - rekao je Osbourne za britanski Rolling Stone u studenom. - Mislio sam da ću biti spreman i trčati nakon druge i treće operacije, ali tijekom posljednje su mi stavili je**** šipku u kralježnicu. Našli su tumor na jednom kralješku, pa su i to morali iskopati - prepričao je 75-godišnji Ozzy koji priča kako mu je loše, istićući da "nema balansa".

image

Ozzy Osbourne, 2007.

Sbm/Picturelux/Hollywood Archive/Profimedia/Sbm/picturelux/hollywood Archive/profimedia

Prije nego što je njezin suprug otišao pod nož, Sharon je opisala Ozzyjevu operaciju kao "veliku operaciju koja će odrediti ostatak njegova života". Ranije u studenom, ikona glazbene indutsrije snimljena je kako napušta poslovnu zgradu u Santa Monici u Kaliforniji u invalidskim kolicima odjeven u crnu majicu kratkih rukava i trenirku. Ovo je bio prvi put da je legendarni pjevač viđen kako koristi određeni uređaj/pomagalo za kreanje, jer je prije toga koristio štap za hodanje.

image

Ozzy Osbourne u jesen 2023.

Aim/bald/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Aim/bald/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Iako je u posljednjih nekoliko mjeseci par puta bio u operacijskoj sali, Ozzy tvrdi kako ponekad ima osjećaj da su mu "cigle vezane za stopala".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 01:38