POTVRĐENA ŠUŠKANJA?

Kylie Jenner je u vezi s poznatim šarmerom? ‘Svoj luksuzni Range Rover je parkirala pred njegovu kuću‘

Glasine o njihovoj vezi pojavile su se početkom mjeseca u tračerskom blogu DeuxMoi. Prema tvrdnjama zajedno su još od siječnja

Kylie Jenner

 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Crni Range Rover Kylie Jenner primijećen je u četvrtak kako stiže pred dom Timothéeja Chalameta na Beverly Hillsu. To se dogodilo usred šuškanja da se 25-godišnji poduzetnica i reality zvijezda viđa s 27-godišnjim glumcem, inače dobro poznatim šarmerom.

Na fotografijama koje je dobio DailyMail, može se vidjeti luksuzno vozilo osnivačice Kylie Cosmetics kako vozi zavojitim prilazom prema Chalametovom posjedu. Glumac je inače to imanje, vrijedno 11 milijuna američkih dolara, kupio prošle godine, a ono je otprilike sat vremena udaljeno od Jennerinog raskošnog posjeda Holmby Hills vrijednog 36,5 milijuna dolara.

image

Timothée Chalamet

/Luca Carlino/nurphoto/shutterstock Editorial/profimedia

Glasine o njihovoj vezi pojavile su se početkom mjeseca na tračerskom blogu DeuxMoi. Prema tvrdnjama njihovog izvora, u tajnoj su vezi još od siječnja. Kylie Jenner razišla od Travisa Scotta (31) uoči Nove godine nakon što su s prekidima bili u vezi od 2017. Bivši par ima dvoje djece - petogodišnju kćer Stormi i jednogodišnjeg sina Airea. U međuvremenu, Chalamet je godinama uživao u brojnim romansama te su ga povezivali s Eizom Gonzalez, Lily-Rose Depp i Madonninom kćeri Lourdes Leon.

image

Travis Scott i Kylie Jenner

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

Priča se da je romansa između Jenner i Chalameta započela nakon što je par prisustvovao istoj modnoj reviji Jean-Paula Gaultiera u siječnju. U ožujku su bili i na Vanity Fair Oscar Partyju, no nisu se fotografirali zajedno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 21:54