CHLOE FERRY

Reality zvijezda zabrinula fanove fotkom svog dekoltea: ‘Čuj, bilo bi dobro da potražiš liječničku pomoć‘

Chloe, koja se pojavila u popularnim showovima ‘Geordie Shore‘ i ‘Celebrity Big Brother‘, još nije odgovorila na komentare

Chloe Ferry

 Instagram/ChloeFerry

Reality zvijezda Chloe Ferry (27) zabrinula je pratitelje najnovijom fotografijom koju je objavila, a koja ukazuje na moguću komplikaciju nakon operacije grudi.

Chloe je povećala grudi ukupno tri puta, a pažnju je privukla nakon što je objavila fotografiju u dekoltiranom bijelom topu koji je istaknuo njezine nove grudi. Pratitelji su ubrzo primijetili neobičan oblik jedne dojke, što bi mogao biti znak da se implantat preokrenuo te su joj savjetovali da potraži liječničku pomoć.

- Nisam nepristojna, ali netko ti treba pogledati desnu dojku. Čini se da se implantat pomaknuo. Budući da sam medicinska sestra i radim na odjelu koji je specijaliziran za ženske grudi, vidim da se ženama ovo često događa, napisala je jedna pratiteljica.

Chloe, koja se pojavila u showovima "Geordie Shore" i "Celebrity Big Brother", još nije odgovorila na ove komentare.

Reality zvijezda je 2020. otišla na smanjivanje grudi u Tursku nakon što je smršavjela 12 kilograma tijekom pandemije. Godinu kasnije izjavila je da je "završila" s estetskim zahvatima nakon što je na njih potrošila 50 tisuća funti.

image

Chloe Ferry

Instagram/ChloeFerry

Priznala je da je postala "opsjednuta" operacijama nakon što se prvi put pridružila MTV-jevom showu "Geordie Shore" 2015. Čak je otkrila da je imala najviše zahvata u odnosu na ekipu u reality showu te da je odlučila prestati kako bi bila ozbiljnije shvaćena.

Chloe je prvi puta na botoks otišla sa samo 19 godina, a godinu kasnije na podizanje obrva. Dva puta je operirala nos i povećala usne. Na liposukciji i podizanju stražnjice bila je 2018.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 17:56