OBITELJ BECKHAM

Kuća slavnog para na udaru provalnika: Maskirani lopov upao u vilu dok su Victoria, David i kći bili unutra

Obitelj Beckham je navodno ‘potresla‘ provala, no, srećom, nitko nije ozlijeđen

David Beckham i Victoria Beckham

 Broadimage/shutterstock Editorial/Profimedia

Maskirani provalnik provalio je u kuću obitelji Beckham u zapadnom Londonu i pobjegao s otuđenim stvarima vrijednim tisuće funti.

Kako se navodi, provalnik je silom ušao u spavaću sobu na katu u vili vrijednoj 40 milijuna funti u Holland Parku, a zatim je opljačkao, dok su se David, Victoria i 10-godišnja kći Harper, potpuno nesvjesni toga što se događa, opuštali u prizemlju vile.

Provala je prošla nezapaženo sve dok se Victorijin i Davidov 17-godišnji sin Cruz nije vratio kući iz noćnog izlaska i otkrio razbijeno staklo u opljačkanoj sobi.

Obitelj je navodno 'potresla' provala, no, srećom, nitko nije ozlijeđen.

image

David Beckham

Active Pictures/Profimedia

"Nažalost, Beckhamovi su bili žrtve nekih prilično profesionalnih provalnika koji su djelovali na tom području", rekao je izvor za The Sun. "Srećom, kriminalci su stigli samo do jedne spavaće sobe prije nego što su pobjegli."

Provalnik je pobjegao s komadima dizajnerske odjeće, modnim dodacima i električnim proizvodima koji su se nalazili u sobi.

"Sigurnost u kući vrlo je dobra, kako fizički, tako i tehnički", objasnio je izvor. "Lopovi su probili prozor i izletjeli ravno kroz isti s malim brojem predmeta. Srećom, ništa nije imalo ogromnu sentimentalnu vrijednost za obitelj."

Londonska metropolitanska policija potvrdila je za The Sun da istražuje incident te da nije jasno je li provalnik djelovao sam ili sa suučesnicima.

Iako su uveli mjere osiguranja još nakon prvog pokušaja provale koji se dogodio 2018. godine, Beckhamovi sada smatraju da im je u kući potrebno dodatno osiguranje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 17:12