VICTORIA I DANIEL

Kraljevski par osvrnuo se na vijest o razvodu na Instagramu: ‘Jednom zauvijek želimo dati do znanja...‘

Krunska švedska princeza Victoria i njezin suprug princ Daniel rijetko govore o svom privatnom životu, no sada su napravili iznimku

Krunska švedska princeza Victoria i njezin suprug princ Daniel

 Anders Wiklund/AFP

Krunska švedska princeza Victoria i njezin suprug princ Daniel rijetko govore o svom privatnom životu, no ovog su puta odlučili snažno demantirati 'neutemeljene' glasine o njihovu razvodu putem Instagrama.

Švedska prestolonasljednica (44), koja se za svog supruga (48) udala 2010. godine, odlučila je progovoriti na društvenim mrežama kako bi 'zaštitila svoju obitelj' i jasno dala do znanja svima da glasine nisu istinite.

image

Krunska švedska princeza Victoria i njezin suprug princ Daniel

Johan Nilsson/AFP

Kraljevski par, koji zajedno ima dvoje djece, priprema se obilježiti deseti rođendan njihove najstarije kćeri, princeze Estelle 23. veljače. Ovo je već drugi put u posljednjih nekoliko tjedana da švedska kraljevska obitelj mora negirati glasine o razvodu.

"Doznali smo da se šire negativne glasine o našem privatnom odnosu. Šire se glasine o bračnoj izdaji i skorom razvodu braka. U normalnim slučajevima, ne komentiramo glasine i nagađanja. Ali kako bismo zaštitili našu obitelj, želimo jednom zauvijek jasno dati do znanja da su glasine koje se sada šire potpuno neutemeljene", stoji u njihovoj objavi.

Prije nekoliko tjedana, glavna službenica za komunikacije švedske kraljevske obitelji, Margareta Thorgren, objavila je priopćenje u kojemu demantira te glasine. Govoreći za švedski list Aftonbladet, rekla je da palača neće komentirati takve stvari, ali da su se ove glasine 'uporno ponavljale' te su utjecale na kraljevsku obitelj. "Ovo je bio izvanredan slučaj, nismo se prije susreli s time", rekla je Thorgren. Novinarka Jenny Alexandersson zadužena za švedsku kraljevsku obitelj napisala je za Aftonbladet: "Vjerujte mi, napravili smo solidan novinarski posao. Da je došlo do razvoda, već bismo vas obavijestili."

Margareta Thorgren izjavila je da je glasine proširio jedan tabloid, a švedski su mediji provjerili činjenice i pokazalo se da je ta informacija bila netočna, prenosi Daily Mail.

Princeza Victoria, koja je sljedeća u redu za švedsko prijestolje nakon svog oca, kralja Karla XVI. Gustava, udala se za princa Daniela u Stockholmskoj katedrali 2010. godine. Upoznali su se sredinom 2000-ih u jednom fitness centru, a Daniel ju je zaprosio 2009. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 09:40