NAVODNO IM NIJE PRVI PUTA

KRAH CELEBRITY PARA: Seksi milijarderka i reper objavili da 'uzimaju pauzu od veze', navodno su se svađali oko 'trivijalnih stvari'

 
Travis Scott i Kylie Jenner
 Lucy Nicholson / REUTERS

Zvijezda reality televizije i poduzetnica u industriji ljepote Kylie Jenner (22) i njezin partner reper Travis Scott (28; pravo ime mu je Jacques Berman Webster II) 'uzimaju pauzu od svoje veze', piše TMZ.

Izvori bliski paru potvrdili su TMZ-ju da Jenner i Scott nisu zajedno od premijere dokumentarnog filma "Travis Scott: Look Mom I can fly" koja je 27. kolovoza održana u američkom gradu Santa Monici. Par je na tu premijeru došao "kao obitelj" s kćerkom Stormi, a njihov je odnos u međuvremenu zahladio.

TMZ piše da par već neko vrijeme svoju vezu pokušava spasiti svoju vezu te da su se odlučili privremeno razići tek prije nekoliko tjedana. Jenner posljednjih skoro mjesec dana na svom Instagram profilu nije objavila ništa sa svojim partnerom. TMZ-jevi izvori kažu da ovo nije prvi puta da su Scott i Jenner uzeli pauzu, ali da su svoje prethodne krize uspjeli prebroditi.

Časopis People piše da se par muči s pitanjem povjerenja te da su izvori njihovih problema "stresni život koje vode". E! News pak piše da se par "opet svađao oko trivijalnih stvari" i da Jenner "sumnjala" u Scotta.

Ove vijesti dolaze pomalo neočekivano jer je par tijekom ljeta bio praktički nerazdvojan, kada su s prijateljima i obitelji povodom Jennerinog rođendana otišli na krstarenje. Par je i u ožujku otišao na ljetovanje. Na to su se putovanje pak otisnuli jer je Jenner sumnjala da ju je Scott prevario. Reper je to porekao.

Jenner je prošlog vikenda sama otputovala na vjenčanje Justina i Hailey Bieber u američkoj saveznoj državi Južnoj Karolini, gdje je tulumarila s prijateljima kao što su reper i glumac Jaden Smith (21). TMZ piše da između Smith i Jenner nema ništa već da su samo dobri prijatelji koji se znaju godinama.

Scott i Jenner prvi su se puta kao par u javnosti pojavili na glazbenom festivalu Coachella u Kaliforniji u travnju 2017. godine. Kćerku Stormi dobili su u veljači 2018. godine.

The Blast piše da će par skrbništvo nad kćerkom podijeliti "50-50" te da su lako došli do tog dogovora.

Prema pisanju časopisa Forbes, Jennerino osobno bogatstvo u ožujku ove godine vrijedilo je milijardu američkih dolara, što ju je s tadašnjom 21 godinom činilo najmlađom milijarderkom na svijetu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 09:47