MODERNA OBITELJ

JESU LI ONI PRAVI PAR ILI JE TO SVE JEDNA VELIKA VARKA? Reality zvijezda i odnedavno majka Kylie Jenner otkrila da ne živi s dečkom Travisom Scottom

Travis Scott i Kylie Jenner
 Profimedia, TEMP Rex Features

Zvijezda reality televizije i poduzetnica u industriji ljepote Kylie Jenner (20) otkrila je u videu o šminkanju koji je snimila za časopis Vogue da ne živi sa svojim dečkom i reperom Travisom Scottom (27) već da živi sa svojom najboljom prijateljicom Jordyn Woods (20), piše Daily Mail.

Podsjećamo, Jenner i Scott su početkom veljače ove godine dobili kćerku Stormi Webster.

"Većinu stvari isprobam na Jordyn jer živimo zajedno. Ja samo kažem: "Jordyn, trebam te." Svatko tko dođe u moju kuću ima obojane crvene ruke od šminke i sjenila", rekla je Jenner koja s Woods živi u kući od 1.200 m2 s osam spavaćih soba koju je 2016. godine platila 12 milijuna dolara

Scott navodno posjeduje dom u blizini te se priprema sljedeći mjesec otići na turneju u Europu.

Izvor upoznat sa životnom situacijom Scotta i Jenner kaže da službeno ne žive zajedno. "Zajedno odgajaju dijete i stvari idu super. Zajedno su i jako su sretni", rekao je izvor za Daily Mail.

Drugi je pak izvor rekao za UsWeekly da je par naprosto procvjetao kada im se rodila kćer Stormi. "Kylie obožava biti majka. Stormi je sunce njezinog života. Travis je odličan otac. Stalno igra oko (Stormi) i voli je držati. Pun je podrške i želi biti prisutan u njezinom životu. Poslovne obaveze prilagođava kako bi sa Stormi mogao provesti puno vremena."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 12:42