STARI PRIJATELJI

Korona je utjecala i na Kate Winslet i Lea DiCaprija: ‘Nisam mogla prestati plakati kad sam ga vidjela‘

Oskarovski duo susreo se po prvi puta nakon tri godine, a susret je bio jako emotivan

Leonardo DiCaprio i Kate Winslet

 Valerie Macon/AFP

Slavna glumica Kate Winslet priznala je da nije mogla prestati plakati nakon što se susrela sa svojim starim prijateljem Leonardom DiCaprijem po prvi puta u tri godine.

Oskarovski duo prije 24 godine zajedno je radio na kultnom filmu "Titanic", a od tada su jako bliski prijatelji. No, pandemija korona virusa utjecala je i na njihovo prijateljstvo pa se tri godine nisu mogli družiti licem u lice zbog strogih mjera koje nisu omogućavale putovanja.

image

Leonardo DiCaprio i Kate Winslet u 'Titanicu'

Twentieth Century Fox/Paramoun/AFP

46-godišnja Kate ussrela se s 47-godišnjim DiCaprijem u Los Angelesu i "nije mogla prestati plakati kada ga je ugledala", rekla je za The Guardian.

"Poznajem ga pola svog života! Nije da sam ja često u New Yorku, a on u Londonu pa da možemo otići na večeru ili zajedno popiti kavu. Nismo bili u mogućnosti napustiti svoje zemlje. Kao i brojna druga prijateljstva na svijetu, i naše je patilo zbog Covida i nedostajali smo jedno drugome", objašnjava glumica.

Glumica je rekla da su nakon snimanja "Titanica" ona i Leo postali 'prijatelji za cijeli život', a 2008. godine glumili su bračni par koji ima problematičan odnos u filmu "Put oslobođenja" ('Revolutionary Road'). Oskarovka je u jednom intervjuu priznala i da njih dvoje često citiraju rečenice iz "Titanica" u svojim razgovorima i da pritom umiru od smijeha.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 04:45