TEŽAK RAZGOVOR

Kim Kardashian priznala što je rekla svojoj djeci u vezi razvoda od Kanyea Westa

Starija djeca, North i Saint, u potpunosti shvaćaju što se dogodilo s brakom njihovih roditelja

Kim Kardashian i Kanye West

 Alamy/Profimedia

Reality zvijezda Kim Kardashian priznala je da je uvijek sa svojom djecom bila iskrena, čak i usred burnog razvoda od njihova oca, Kanyea Westa.

U intervjuu s Robin Roberts u 'Good Morning, America', Kim je ispričala cijelu situaciju.

Odradila je, kaže, težak razgovor s djecom o razvodu od Kanyea jer smatra da je u obitelji iskrenost najvažnija. Dodala je da je i dalje ponosna na Kanyea jer je jako otvorena osoba, no teško se nosila s njegovim zabrinjavajućem ponašanjem i javnim ispadima posljednjih mjeseci.

Čini se da je bivši bračni par složan u tome da dobrobit North (8), Sainta (6), Chicago (4) i Psalma (2) uvijek bude na prvom mjestu.

image

Kim Kardashian i Kanye West sa svojom djecom

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Nakon što su joj na početku prikazali sve Kanyeove objave, uključujući i spot u kojem otima i ubija glinenog Petea Davidsona, Kimina novog dečka, reality zvijezda je komentirala: "Žao mi je što se tako odigralo".

"Mogu biti povrijeđena ili ljuta na svog bivšeg, ali mislim da pred djecom uvijek moram govoriti 'Tvoj tata je najbolji'. Pobrinite se da budete najveća navijačica svog suroditelja, bez obzira kroz što osobno prolazite", izjavila je.

Starija djeca, North i Saint, u potpunosti shvaćaju što se dogodilo s brakom njihovih roditelja.

"Otvorena sam i iskrena s njima. Mlađi ne razumiju toliko, no što se tiče starijih, oni sve znaju. Morate biti tu za njih. Bez obzira na sve, čak i uz suludi život koji vodimo, morate imati iskren razgovor s djecom", rekla je.

Vrlo joj je važno da djeca ostanu bliska s ocem. "Kad je obitelj u pitanju, Kanye i ja ćemo uvijek biti obitelj. Na kraju dana, samo želim da moja djeca budu sretna, zdrava i ponosna na svog oca. Što jesu", poručila je.

"U ovom trenutku, Kanye je predan zdravom suroditeljskom odnosu s Kim i fokusiran je na odgoj njihove prekrasne djece", rekao je glasnogovornik slavnog repera za Page Six.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 22:41