PRVA UTRKA U ŽIVOTU

Keanu Reeves se utrkivao u Indianapolisu, sletio sa staze, svi se uspaničarili: ‘Nadamo se da je dobro...‘

Zvijezda Matrixa izgubila je kontrolu nad svojom Toyotom. Utrku je Reeves na kraju završio, ali među posljednjima
 Tmz/backgrid/backgrid Usa/profimedia/Tmz/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Glumac Keanu Reeves (60) izvrtio se i zamalo sudario za vrijeme svoje prve profesionalne auto utrke na jednoj od najpoznatijih trkaćih staza na svijetu, Indianapolis Motor Speedway u Indiani. Zvijezda „Matrixa“ izgubila je kontrolu nad svojom Toyotom tijekom devetog kruga na utrci „Toyota GR Cup Series“ koju je vozio ove subote piše Page Six.

Dok je skretao glumac je sa staze sletio na travu i za dlaku izbjegao sudar s drugim vozačem. Nezgoda se dogodila negdje na polovici utrke koja traje 45 minuta, a Reeves se uspio ponovno vratiti na stazu neozlijeđen i kroz cilj proći 23.

https://www.youtube.com/watch?v=7tur_ZavkaA&ab_channel=GTWorld

Kako piše AP News u ukupnom se poretku plasirao kao 31. od 35. automobila pa bi se tako trebao natjecati i u drugoj, današnjoj utrci. Reeves vozi automobil br. 92 BRZRKR, koji promovira njegov grafički roman „The Book of Elsewhere“, koji je debitirao u srpnju.

image
Tmz/backgrid/backgrid Usa/profimedia/Tmz/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Reeves ima prethodnog iskustva na stazi, jer je 2009. godine osvojio Toyotinu „Grand Prix of Long Beach“ utrku. Zvijezda „John Wicka“ veliki je obožavatelj utrka jer je u srpnju zapažen na utrci „MotoGP Liqui Moly Motorrad Grand Prix Deutschland“ u Njemačkoj sa svojom dugogodišnjom djevojkom Alexandrom Grant.

Nazočio je i kvalifikacijskoj utrci Formule 1 za Veliku nagradu Velike Britanije u srpnju 2022., koju je nazvao uzbudljivom, po Expressu.

image
Tmz/backgrid/backgrid Usa/profimedia/Tmz/backgrid/backgrid Usa/profimedia

„Mislim da je nevjerojatno biti tako blizu stazi, vidjeti samu brzinu i način na koji prolaze u zavojima i izlaze iz njih“, rekao je tada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 09:55