‘POMAŽE SVECIMA‘

Otkriveno u čemu je pokopan omiljeni kralj fitnessa: ‘Možda vam se čini bizarno, ali treba mu to na nebu...‘

Richard Simmons preminuo je u srpnju, uoči svog 76. rođendana nakon što je nespretno pao u vlastitoj kući

 Richard Simmons

 Alla/backgrid/backgrid Usa/profimedia/Alla/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Richard Simmons legendarni fitness guru i TV ličnost preminuo je ovog srpnja dan nakon 76. rođendana zbog ozljeda koje je pretrpio prilikom pada u svom domu. Sada je njegov brat Lenny Simmons, na proslavi u čast Richardova života u New Orleansu, otkrio kako je pokopan u slavnoj majci bez rukava i kratkim hlačicama piše Page Six.

U snimci koju je objavio TMZ, Lenny je rekao okupljenima da će Richard biti u svojoj „odori“ koju svi poznaju i vole kako bi pomogao svecima i anđelima da dođu u formu.

- Dakle, ovdje sam da vam kažem da iako Richard nije fizički prisutan znam da je s nama duhom i da će se zauvijek znojiti sa Svecima. Hvala vam puno što ste došli“, rekao je brat Lenny u svojem dirljivom govoru čiju snimku ima TMZ.

image

Richard Simmons

Mediapunch Inc/alamy/alamy/profimedia/Mediapunch Inc/alamy/alamy/profimedia

Richard je u intervjuu neposredno prije smrti objasnio je da sebe nikada nije smatrao slavnom osobom.

Upitan kako je to biti nazvan „legendom“, rekao je: „Uopće to ne čujem. Ne čujem riječ legenda. Ne čujem riječ ikona. Nikada nisam živio slavnim životom. Nikada o sebi nisam razmišljao kao o slavnoj osobi. Ljudi to ne znaju, ja sam stvarno sramežljiv i pomalo introvertiran, ali kada se zavjesa podigne, to je druga priča, tu sam da usrećim ljude.“

Prisjetimo se, Simmons je rođen u New Orleansu u Louisiani 1948. godine. Pohađao je Državno sveučilište Floride gdje je diplomirao umjetnost prije nego što se preselio u Los Angeles 70-ih. Nakon što je neko vrijeme radio kao konobar na Beverly Hillsu, za klijente koji su bili u lošoj formi otvorio je nekoliko teretana. Lanac je nazvao The Anatomy Asylum no on je kasnije preimenovan u Slimmons, koji je sadržavao i bar sa salatama s obzirom na to da se Simmonsova filozofija vježbanja vrtjela oko zdrave prehrane.

Simmons se proslavio 1970-ih i 80-ih. Izdao je desetke fitness kazeta i DVD-a uključujući hitove poput ‘Sweatin‘ to the Oldies‘, ‘Party off the Pounds‘, ‘Blast Off‘ i mnoge druge. Obožavatelji su ga voljeli zbog njegove zarazne pozitivne energije, iako se kasnije u životu povukao iz javnosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 16:52