GLADAN LJUBAVI

Kapetan Amerika je solo i ima novu misiju: ‘Tražim onu pravu s kojom ću provesti život‘

Laserski sam usredotočen na pronalaženje partnerice. Ja volim to što radim, no ova industrija puna je sumnje, kaže glumac

Chris Evans

 VALERIE MACON/AFP

Chris Evans progovorio je o svom ljubavnom životu u intervjuu za Shondalandu i to zapravo posve neočekivano. Sve je krenulo pitanjem novinara povodom novog Netflixovog projekta "Sivi čovjek", u kojemu Ewans igra ubojicu opsjednutog traženjem svoje mete (tumači ga Ryan Gosling). Kad mu je postavljeno pitanje je li ikad u svom životu bio tako predan potrazi, glumac koji je utjelovio Kapetana Ameriku samo je ispalio:

"Odgovor bi bio da sam možda laserski usredotočen na pronalaženje partnerice, znate, nekoga s kim želite živjeti. Mislim, ja volim to što radim. Sjajno je; u glumu dajem cijeloga sebe. No ova industrija puna je sumnje, oklijevanja i ponovnog promišljanja u smislu stvarnog pokušaja pronalaženja nekoga kome se možete predati u potpunosti. Vjerojatno se radi o tome da pokušavate pronaći nekoga s kim želite provesti život. Da, pa možda je to to", naglas je zapravo promišljao 41-godišnji Evans pokušavajući objasiti kako je u Hollywoodu teško pronaći ljubav.

Zvijezda filmskog hit serijala "Osvetnici" bio je u vezi s kolegicom Jenny Slate. Sad već bivši par upoznao se na snimanju filma "Gifted" iz 2017., ali je na kraju raskinuo u ožujku 2018.

"Chris prema Jenny ne gaji loše osjećaje. Dapače, sretan je zbog nje", rekao je izvor za US Weekly u to vrijeme.

Njegova bivša partnerica također je lijepo govorila o njemu u intervjuu iz travnja 2018.

"Ono što je isto u vezi s nama nije samo to što smo iz Massachusettsa, što je bilo veliko zadovoljstvo, već je Chris doista jedan od najljubaznijih ljudi koje sam ikad upoznala", rekla je tad.

"On je kao primarne boje. Ima prekrasne, velike, jake emocije i stvarno je siguran u njih. Jednostavno je divno biti u njegovoj blizini. Srce mu je vjerojatno zlatne boje, ako ga možete naslikati", rekla je Slate.

Evansa su također povezivali s Jessicom Biel i Minkom Kelly, a nedavno se pričalo da je bio u vezi sa Selenom Gomez.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 12:52