OPET ZAJEDNO?

Kad fanovi imaju ‘oko sokolovo‘: Tetovirane ruke razotkrile muškarca kojeg ljubi slavna ljepotica

Iako se nedavno proširila vijest da su prekinuli, čini se da su manekenka i košarkaš ponovno zajedno...

Winnie Harlow i Kyle Kuzma

 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Ljubav ponovno cvjeta između modela Winnie Harlow i NBA zvijezde Kylea Kuzme, igrača Washington Wizardsa poznatog po čudnom modnom ukusu.

Harlow je, naime, objavila fotografije na kojima se ona i Kyle nježno grle i ljube, pa je ekipa s TMZ-a zaključila da su nakon pet mjeseci pauze, opet par. Među fotografijama koje je objavila, a lajkalo ih je više od 300.000 od njezinih 9,5 milijuna pratitelja na Instagramu, su one s raskošne večere, kao i one na kojima se vide samo ruke muškarca koji je grli. No, fanovi su odmah shvatili o kome se radi jer su prepoznali Kuzmine tetovaže. On ima niz malih tetovaža na rukama, a oštro oko obožavatelja brzinskih ih je detektiralo.

Kuzma i Harlow bili su velika tema početkom ljeta kada su na tračerskom portalu Page Six objavili da su viđeni kako tulumare na različitim lokacijama u Miamiju za svoje rođendane. Očekivalo se, valjda, da zajedno slave jer je između njihovih rođendana samo tri dana razmaka. Nitko od njih dvoje nikad nije komentirao status veze, no kada su priče postale dramatične njezin je predstavnik za medije rekao za Page Six da su sve informacije i tračevi o Winnie i Kyleu, laž.

Priča o prekidu dodatno je ojačala kada je 206 centimetara visoki Kuzma prešao iz LA Lakersa u Wizardse. Harlow, poznata po svojem intenzivnom radu na edukaciji i podizanju svijesti o kožnoj bolesti vitiligo koju i sama ima, ima kuću u Los Angelesu i kao model jako puno radi u Kaliforniji. Razdvojenost je zasigurno utjecala na vezu. Također, oboje su prestali na društvenim mrežama objavljivati bilo što povezano s njihovom ljubavlju, koja je započela 2020. godine kada joj se obratio preko društvenih mreža. Gostujući u emisiji Ellen DeGeneres, Harlow je rekla kako su nakon toga mjesec dana "visili" na FaceTimeu 24 sata dnevno, svaki dan, te ju je on pozvao da dođe u Los Angeles.

image

Model Winnie Harlow

Image Press Agency/AFP

Činilo se da imaju savršen odnos - Harlow je čak unajmila mali avion da preleti preko Disneyeva kampusa gdje je Kuzma s kolegama bio u karanteni u srpnju 2020. godine s transparentom na kojem je pisalo "Sretan rođendan kralju Kuz. Volim te - Winnie".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 00:43