ROĐENDAN ZA PAMĆENJE

Slavne dame zablistale kao seksi morske sirene, nagrađivana pjevačica kostimirala se u - jastoga!

Doja Cat organizirala je tematsku zabavu posvećenu podmorju. Nosila je kostim princeze Kide iz filma ‘Atlantida: Izgubljeno carstvo‘
Winnie Harlow; Billie Eilish; Karrueche Tran 
 Profimedia

Američka pjevačica Doja Cat u srijedu je u klubu Delilah u Los Angelesu proslavila 26. rođendan. Tom prigodom organizirala je tematsku zabavu posvećenu podmorju - sama slavljenica nosila je oskudni kostim inspiriran princezom Kidom iz filma "Atlantida: Izgubljeno carstvo", a odjevne kombinacije uzvanika varirale su od seksi do potpuno luckastih.

Reper Tyga na glavu je stavio masku za ronjenje optočenu dijamantima, a višestruka dobitnica Grammyja Billie Eilish na tulumu se pojavila u kostimu jastoga.

image
Tyga
Hedo/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia
image
Billie Eilish
Alexjr/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Manekenka Winnie Harlow i ovoga puta odlučila je pokazati sve svoje adute pa je zablistala u oskudnoj mrežastoj kombinaciji ukrašenoj morskim zvijezdama, a u ruci je nosila i zlatni harpun.

Ništa manje izazovna nije bila ni glumica i model Karrueche Tran, koja je odjenula potpuno proziran komplet ispod kojega je nosila tange, a bradavice je prekrila svjetlucavim naljepnicama.

image
Winnie Harlow
Iamkevinwong.com/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia
image
Karrueche Tran
Hedo/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia
image
Karrueche Tran
Hedo/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Probrano društvo uživalo je u raskošnoj, slasnoj večeri od tri slijeda, a pila se i tekila Casamigos Reposada te plesalo do jutra.

Iako su vješto izbjegli paparazze, na zabavi su se pojavili i supružnici Justin i Hailey Bieber. Američki mediji pišu kako se pjevač kostimirao u starogrčkog boga i vladara Olimpa - Zeusa, a manekenka u Heru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 11:10