POTVRĐENO

Justin Bieber tiho otkazao ostatak turneje zbog problema sa zdravljem: ‘Želim vam reći što se događa sa mnom‘

Pjevač neće održati dio koncerata u Australiji i Europi jer mu virusna bolest koja paralizira lice očito zadaje velike probleme

Justin Bieber

 Msb/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/

Većina sajtova koji prodaju karte za koncerte potvrdila je da je pjevač Justin Bieber otkazao niz svojih nastupa, točnije sve preostale koncerte planirane za turneju pod nazivom Justice, od Australije do Europe. Prošle godine, 29-godišnji pjevač otkazao je dio turneje nakon što je objavljeno da mu je dijagnosticiran sindrom Ramsay-Hunt, koji, između ostalog, pogađa živce lica i uzrokuje paralizu.

Vijest o otkazivanju proširila se iz američkih medija - nakon što je LA Times objavio kako je koncert u Sheffieldu u Engleskoj zadnjeg dana veljače otkazan, a zatim i onaj u Inglewoodu u Kaliforniji u Sjedinjenim Državama. Nakon toga vijest se proširila društvenim mrežama. Sajt Ticketmaster nastavio je objavljivati obavijesti o daljnjim otkazivanjima, te standardne informacije o povratu novca za karte.

U lipnju prošle godine Bieber je objavio kako odgađa turneju, to jest, pomiče datume nastupa zbog dijagnoze. Tada je u video-poruci pokazao koji ga problemi muče.

https://www.instagram.com/tv/CeorE9OjqX9/?utm_source=ig_web_copy_link

- Bok svima, Justin ovdje. Želio sam reći što se događa sa mnom. - rekao je tada - Očito možete vidjeti na mojem licu, imam taj sindrom koji se zove Ramsay-Hunt sindrom i posljedica je virusa koji je napao živce u mojem uhu i živce lica te mi paralizirao lice. Očito je da mi tijelo govori da je vrijeme da usporim.

U istom videu, Bieber je objasnio da se ne može smijati, treptati ili pomicati nosnice zbog problema sa živcima. Problem je, očigledno, veći no što se činilo u početku. Sindrom Ramsay-Hunt rijetka je neurološka bolest koju izaziva virus varicella zoster, isti onaj koji izaziva vodene kozice. Liječi se kortikosteroidima i antivirusnim lijekovima, a problemi, što je očito slučaj kod Biebera, mogu potrajati jako dugo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 08:50