NA METI KRITIKA

Umjesto ovacija, publika zasula Biebera neugodnim skandiranjem zbog poteza njegove žene: ‘Je*** Hailey!‘

Popularni je glazbenik u subotu održao iznenadni gostujući nastup na Rolling Loud Festivalu

Justin Bieber se pojavio kao poseban gost

 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Brojni posjetitelji koncerta američkog repera Dona Tolivera verbalno su napali pjevača Justina Biebera kada je u subotu održao iznenadni gostujući nastup na Rolling Loud Festivalu, prenosi Daily Mail.

Ovog 29-godišnjeg pjevača pri izlasku na pozornicu inače prate ovacije, no ovog je puta pogođen naletom uvreda koje su bile upućene na račun njegove žene. Dok je nastupao, publika je skandirala "je*eš Hailey Bieber!", no nije jasno je li Justin čuo silno dovikivanje tijekom svog performansa.

Podsjetimo, Hailey se našla na meti kritika te je izgubila više od milijun pratitelja na Instagramu nakon što je optužena da se rugala Justinovoj bivšoj djevojci, pjevačici Seleni Gomez.

image

Justin Bieber na Rolling Loud music festivalu

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Justin je inače zaprosio Hailey 2018. godine, tek dva mjeseca nakon što se razišao sa Selenom, a šuška se da su "ljubavni suparnici" otad u svađi.

Pjevač je tijekom vikenda priredio zabavu za svoj 29. rođendan, a slavio je u krugu svojih najbližih.

Jedna osoba koja nije bila na popisu gostiju bila je njegova bivša djevojka Selena, a čini se da je upravo nju suptilno spominjao dok je dijelio poklone uzvanicima. Gostima je uručen srebrni suvenir na kojem je pisalo: "Tako sam zahvalan što nisam dobio ono što sam mislio da želim".

image

Hailey i Justin

B4859/Avalon/Profimedia/B4859/avalon/profimedia

Iako se Justin nije pozabavio značenjem poklona, ​​obožavatelji su brzo zaključili da je riječ o zamjerki njegovoj bivšoj i proglasili su pjevača "sitničavim". Selena i Justin izlazili su čak osam godina, no s čestim prekidima, a posljednji su put prekinuli 2018. godine.

Podsjetimo, ova je svađa započela nakon što su po internetu počele kružiti glasine da su reality zvijezda Kylie Jenner i manekenka Hailey Bieber ismijale Selenine obrve u jednom TikTok videu.

@devotedly.yours Replying to @happy_mama3 Selena Gomez is a such a kind soul and I love that she will never get involved in the petty drama ? #kyliejenner #haileybieber ♬ original sound - Nuha

Pjevačica i glumica odlučila je tako ponovno povući se na neko vrijeme što je obznanila svojim obožavateljima putem TikTok videa.

- Jako sam sretna i blagoslovljena što imam najbolje prijatelje i najbolje obožavatelje na svijetu, ne mogu biti sretnija. Dobro sam, volim samu sebe i nije me briga, ali da, uzimam pauzu od društvenih mreža jer je ovo malo glupo, a ja imam 30 godina - zaključila je Gomez i dodala da je "prestara za ovo".

U međuvremenu je Kylie demantirala glasine o svađi, a isto to je napravila i Selena koja ne prati samo svoje ‘hejt‘ komentare na društvenim mrežama, već i one svoje najbolje prijateljice, pjevačice Taylor Swift.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 01:11