BEZ SRAMA

Justin Bieber nahvalio kontroverzni nastup glazbenika na kojem je - zaspao

Fanovi su mu zamjerili jer je stao u obranu Oceanovog nastupa, ali nikada javno nije obranio ‘vlastitu ženu‘ usred svađe s bivšom Selenom Gomez

Justin Bieber

 Sbj/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Sbj/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Samo nekoliko sati nakon što je Justin Bieber stao u obranu kontroverznog nastupa Franka Oceana na festivalu Coachella, pojavio se novi video na kojem se čini da je pjevač zaspao tijekom spornog koncerta. Naime, 35-godišnji Ocean je bio glavna zvijezda nedjeljne večeri na Coachelli, iako je kasnio sat vremena, a njegov set je bio ometan bizarnim produkcijskim problemima koji su, čini se, proizašli iz ozljede koju je pretrpio tijekom nesreće na biciklu na festivalu.

Brojni su fanovi bili iznenađeni kad je 29-godišnji Bieber promptno na svom Instagramu stao u obranu Oceanove izvedbe konstatirajući: "Oduševio me nastup Franka Oceana na Coachelli. Njegovo umijeće je jednostavno bez premca, njegov stil, njegov ukus, njegov glas, njegova pozornost posvećena detaljima. Bio sam duboko dirnut. Zbog toga sam poželio nastaviti i postati bolji kao umjetnik. Nastavlja visoko postavljati ljestvicu i pružio mi je noć koju nikada neću zaboraviti! Hvala, Frank", napisao je Bieber, a njegovu obranu Oceana kritizirao je veliki broj obožavatelja, a pjevač se tek treba staviti u obranu svoje supruge Hailey Bieber u njezinoj aktualnoj svađi s Justinovom bivšom djevojkom, Selenom Gomez.

Kako bilo, u nedjelju je na TikToku osvanuo video od korisnika ‘pineappleonpisa‘ na kojem se čini da Bieber spava dok stoji usred gomile tijekom Oceanovog seta.

Video je snimljen tijekom nedjeljnog nastupa, dok je Ocean pjevao At Your Best (You Are Love), uz poruku: "Nije Justin Bieber zaspao na Frankovom nastupu. Šest godina, ali je prošlo vrijeme kad je trebao biti u krevetu" i hashtagove iz kojih se vidi da ga je snimio jedan od fanova Selene Gomez. Bieber nije još javno odgovorio na snimku koja je osvanula u nedjelju navečer na TikToku. Obožavatelji su vrlo brzo prozvali Biebera jer je stao u Oceanovu obranu, a jedan je napisao: "Da Justin Bieber hvali cijeli fijasko Franka Oceana na Coachelli, baš i liči na nešto što bi Justin Bieber napravio". Drugi su pak komentirali kako je pjevaču trebao samo ‘jedan dan‘ da progovori protiv reakcije zbog Oceanovog nastupa, ali nikada javno nije obranio ‘vlastitu ženu‘ Hailey Bieber usred njezine nedavne svađe s njegovom bivšom djevojkom Selenom Gomez.

"Justin Bieber će stvarno braniti Franka Oceana nakon dana negativnosti prije nego što obrani svoju ženu koja tjednima prima prijetnje smrću", napisao je jedan korisnik društvenih mreža.

Što se tiče samog Oceana, njegov nastup ozbiljno je narušen jer je pjevač povrijedio gležanj na biciklu kojim se vozio po Empire Polo Clubu u Indiou u Kaliforniji, gdje se svake godine održava Coachella, a ozljeda je zahtijevala ozbiljne izmjene u izvedbi.

Pjevač je prvotno na nastupu trebao imati klizalište s hokejašima angažiranim da kližu tijekom nastupa, no cijela je ideja o klizalištu otkazana zbog ozljede. Više od sto hokejaša odabrano je za sudjelovanje u showu nakon što su bili na audiciji za plaćeni nastup. U to vrijeme dano je malo detalja o svirci, ali klizači su vidjeli Franka na audiciji i naposljetku shvatili da je proba bila za njegov nastup na Coachelli. Iako je klizački dio showa naposljetku ukinut, klizači su i dalje uključeni u koncert i viđeni su u šetnji tijekom njegovog nastupa.

Nije jasno je li ozljeda razlog zašto je Ocean kasnio sat vremena, što je rezultiralo prekidom nastupa zbog policijskog sata za događaj u ponoć. Koncert je bio tim veće razočaranje za obožavatelje s obzirom na to da mu je to prvi nastup uživo nakon šest godina jer posljednji je put pjevao pred publikom 2017. na Flow Festivalu u Finskoj. Nepoznato je hoće li njegova ozljeda utjecati i na njegov nastup tijekom drugog vikenda Coachelle.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 17:12