SOČNO I VOĆNO

Hailey Bieber zablistala u vrlo izazovnom izdanju: Grudi joj prekrivaju samo marakuje

Kozmetički brend Rhode nazvan po njezinom srednjem imenu lansirala je u lipnju 2022., a posao otada cvjeta

Hailey Bieber

 Patrick T. Fallon/Afp

Manekenka i supruga pop pjevača Justina Biebera, Hailey Bieber, podijelila je vrlo izazovne fotografije sa snimanja za novi balzam za usne koji je dio njezine kozmetičke linije Rhode.

Hailey je u rukama držala marakuje kojima je prekrila svoje grudi dok je njezin lančić optočen dijamantima od 10 tisuća dolara išao preko njezina gornjeg dijela tijela.

Manekenka je lansirala svoju Rhode liniju za njegu kože – nazvanu po njezinom srednjem imenu – u lipnju 2022., a posao otada cvjeta.

Izvršna direktorica Melanie Bender, koja se pridružila tvrtki u listopadu 2022., nedavno je razgovarala s Vogue Businessom o sjajnim rezultatima prodaje.

- U samo 11 dana prešli smo osmeroznamenkasti prodajni prag. To je nadmašilo sve što sam ikada vidjela, rekla je Bender, ističući kako je Hailey uključena u sve aspekte posla.

image

Justin i Hailey Bieber

Angela Weiss/Afp

- Kao osnivačica i kreativna direktorica, ona igra glavnu ulogu u razvoju proizvoda i cjelokupnom kreativnom smjeru brenda. Razgovaramo s njom više od jednom dnevno kako bismo izgradili naše formule i prioritete oko onoga što ona smatra potrebom na tržištu, ispričala je.

Nakon manje od godinu dana osnivanja brenda, Hailey sada planira globalno širenje, s lansiranjem linije u Kanadi nakon čega će uslijediti podružnica u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Jednom prilikom otkrila je da su ona i njezini poslovni partneri prošli kroz nekoliko rundi preoblikovanja proizvoda tijekom razvojnoga procesa dok nisu zadovoljili njezine standarde, pritom pazeći da cijena proizvoda ne prelazi 30 dolara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. srpanj 2024 16:44