ZABRINULA FANOVE

Jelena Karleuša jedva stajala na nogama na nastupu: ‘Nisam zvala hitnu, prije bih umrla nego da me netko vidi takvu‘

‘Nekada mi u ovom poslu pjevamo i zabavljamo narod i onda kada nitko ne zna da smo loše‘, tvrdi pjevačica

Jelena Karleuša

 Twitter Screenshot/

Pjevačica Jelena Karleuša, čije su snimke nastupa nedavno uzburkale društvene mreže, nastupala je u Kotoru i odradila koncert za pamćenje, a potom je objavila da jedva stoji na nogama tijekom nastupa i da joj je "jako loše".

Naime, poznata pjevačica nije htjela razočarati publiku pa se ipak popela na pozornicu i odradila nastup za pamćenje usprkos poteškoćama, prenosi srpski Mondo. Nedugo nakon toga oglasila se na Instagramu i otkrila da ima "velikih zdravstvenih problema".

- Hvala svima koji ste došli sinoć na nastup u Kotoru. Bili ste fantastični. Ako primjećujete, neobično sam mirna. Nikada mi u životu nije bilo loše kao sinoć - objasnila je 45-godišnja Karleuša na Instagramu.

- Jedva sam imala snage da se popnem tri stepenice. Bol koju u ovom trenutku trpim je deset od deset. Ipak sam stisnula zube i odradila ovo zbog vas, iako su organizatori htjeli odgoditi nastup. Hitnu pomoć poslije nastupa nisam zvala jer sam izgledala užasno! Prije bih umrla nego dopustila da me netko vidi takvu. Srećom, preživjela sam. Ovo sam napisala da znate... Nekada mi u ovom poslu pjevamo i zabavljamo narod i onda kada nitko ne zna da smo loše - dodala je Karleuša i istaknula da je njen posao "krvav, pogotovo za žene".

image

Instagram priča Jelene Karleuše

Instagram/screenshot/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. travanj 2024 00:22