UH, MAŠALA

Jelena Karleuša izašla na glasanje, u riskantnoj kombinaciji nešto joj je i provirilo: ‘Rekli su mi da sam ljepša uživo‘

‘Hvala svima na lijepim riječima i pruženoj ruci na biralištu, pogotovo starijim gospođama koje je fascinirao moj šešir‘, napisala je srpska pjevačica

Jelena Karleuša

 Instagram/Jelena Karleuša

"Kad se pogledam kažem sebi: ‘uh, mašala‘", pjeva Jelena Karleuša, a sigurno su to u sebi pomislili i oni koji su je vidjeli kada je išla glasati jučer na izborima u Srbiji. Pjevačica je privukla poglede svojom potpuno crnom kombinacijom, ali i ponašanjem.

Na glasačko je biralište, kako piše Dnevni avaz, u beogradskom naselju Dedinje Karleuša stigla u mini haljini Gia iz Mirarria, Balenciaga čizmama, te s naočalama i velikim šeširom dizajnerice Nede Luković na glavi, a u ruci je držala Chanel torbu.

"Ispunila sam građansku dužnost i glasala", napisala je u svojoj prvoj objavi. U svojoj drugoj objavi kritizirala je organizatore na biralištu koji su je podrugljivo nazvali primadonom, ali je i ispričala kako se istaknula svojim odgojem i postupcima koji su dalje uslijedili.

"Hvala građanima koji su pokušavali da me ‘provuku‘ preko reda, ja to nikada nisam i nikada neću raditi. Hvala svima na lijepim riječima i pruženoj ruci na biralištu pogotovo starijim gospođama koje je fascinirao moj šešir i što imam, kako kažu, dva metra, da puno ljepše izgledam uživo i da sam lijepo odgojena jer ih puštam prije sebe", napisala je u objavi.

"Najbolji outfit u 2023.! Bez konkurencije! Svjetski", "Kakva elegancija", "Došla, izdominirala i otišla", "Ikonična", "Najljepša si" pisali su pratitelji oduševljeno u komentarima na Instagramu. Oduševljeno su reagirali i fotoreporteri koji su tamo bili na terenu pa su uhvatili i neke "nezgodne" fotografije. Tako se na jednoj fotografiji vidi kako se Karleuši, u trenutku kada se saginjala da uzme papir, nazirala stražnjica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 17:27