SLAVNI TATE

Jay-Z i Beckham raznježili internet: Obožava ih cijeli svijet, ali ih zato ove malene žene motaju oko malog prsta

Dva slavna muškarca raznježili su internetske mase družeći se sa svojim ženskim podmlatkom

Jay-Z i Blue Ivy

 Ezra Shaw/AFP

Internet se totalno raznježio zbog dvojice slavnih tata i njihovih iskaza ljubavi prema malenim kćerima. Ali i različitih učinaka na podmladak.

Glazbenik Jay-Z (52), došao je s 10-godišnjom kćeri Blue Ivy na košarkašku utakmicu u San Franciscu u ponedjeljak. Njih su dvoje napeto pratili kako Golden State Warriors pobjeđuju Boston Celticse. Kako to obično biva na sportskim događanjima kada se slavni i bogati pojave u prvom redu, kamere i foto-aparati pratili su i oca i kćer i uhvatili urnebesno smiješan prizor. Glazbenik je, naime, doživio neugodan trenutak kada je tijekom utakmice pokušao zagrliti i poljubiti kćer.

Kao i većina djece u nezgodnoj predtinejdžerskoj dobi, kada svima na živce počnu ići javni roditeljski iskazi ljubavi, ona se pomalo nespretno i s posebnim izrazom lica "koji ti je vrag?" odmaknula od oca. Nedostajalo je samo kolutanje očima. David Beckham (47) je, pak, svoju 10-godišnju kćer Harper poveo sa sobom u Veneciju, u Italiju. Njoj nije smetalo kada ju je tata zagrlio dok su se vozili brodom po vjetrovitom gradu.

image

David Beckham i Harper Beckham u Veneciji

Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Obožavatelji su na društvenim mrežama ganuto komentirali kako su slavni tate fenomenalni i kako bi svi voljeli imati takve očeve.

image

Jay-Z i kći Blue Ivy Carter

Thearon W. Henderson/AFP

Beyonce i Jay Z osim Blue Ivy imaju i petogodišnje blizance Rumi i Sira. Blue je navikla na život pod povećalom, nisu joj strani ni crveni tepisi. Već samim rođenjem u "kraljevskoj" glazbenoj obitelji postala je slavna, a zvukovi njezina brbljanja i plača korišteni su u tatinoj pjesmi "Glory" koja je snimljena samo dva dana nakon njenog rođenja, što ju je učinilo najmlađom osobom koja je ikada bila predstavljena u pjesmi koja je zauzela mjesto na Billboardovoj ljestvici. Pojavljuje se i u Coldplayevoj pjesmi 'Up&Up' iz 2015. i u pjesmi svoje mame 'Brown Skin Girl' iz 2020. godine.

Jay-Z je snimku njihova provoda na utakmici podijelio na Instagramu uz riječi "Kralj i princeza'".

- Fenomenalna je. Bez riječi mu je rekla: Stari, smiri te izljeve nježnosti! - napisao je netko komentirajući dvojac, dok je drugi dodao - Zamislite da vam je tata najuspješniji umjetnik svih vremena i dobitnik nagrade Grammy, a ipak vam je neugodno.

U mnogim komentarima piše kako djevojčica jako nalikuje mami Beyonce, pa čak ima i njezin stav.

Najbolji komentar dala je žena koja kaže da je i sama majka tinejdžerice.

- Ovo je dobar podsjetnik za sve roditelje: bez obzira koliko vas svi na svijetu obožavaju, vaša djeca misle da ste dosadni i žele da ih ostavite na miru - napisala je.

image

David Beckham s kćer Harper u Veneciji

Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

David Beckham naširoko je poznat kao dobar tata. Bivši nogometaš i njegova supruga Victoria (48) imaju četvero djece, osim Harper, tu su friško oženjeni Brooklyn (23), te Romeo (19) i Cruz (17) i odvijek su iznimno bliski. Harper, jedina djevojčica i najmlađe dijete, uvijek je bila u središtu pozornosti svojih roditelja i braće. Tata je očigledno obožava. Na spomenutom putovanju u Veneciju pazio je na svaki njezin korak i bio poput kakvog viteza zaštitnika.

Mama Victorija, koja zbog obaveza nije mogla na put, objavila je na svojem profilu fotografiju supruga i kćeri kako držeći se za ruke ulaze u venecijansku opernu kuću La Fenice gdje je Beckham bio uzvanik na jednom velikom eventu.

- Ova slika mi topi srce - napisala je Victoria.

On je također podijelio video u kojem on i njegova kći kupuju sladoled napisavši: "Psst, nemojte reći mami. Sladoled u 9 ujutro. Stvaranje posebnih uspomena".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 11:59