LJEPOTICA NA EURU

Izazovna Georgina Rodriguez bodrila Cristiana Ronalda s tribina na utakmici protiv Belgije

Prošle je godine Georgina potaknula špekulacije da se par vjenčao nakon što je Ronalda nazvala ‘suprugom‘ u objavi na Instagramu
Georgina i Cristiano Jr. na utakmici
 Joaquin Corchero/Zuma Press/Profimedia

Ronaldova djevojka Georgina Rodriguez i njegov sin Cristiano Ronaldo mlađi u nedjelju su navijali za Ronalda s tribina stadiona u Sevilli, piše Daily Mail.

Bivša prodavačica (27) i Ronaldov sin (11) energično su vikali i mahali igraču dok je izlazio na teren prije početka utakmice protiv Belgije na Euru 2020.

image
Georgina i Cristiano Jr. na utakmici
Joaquin Corchero/Afp/Profimedia

Cristiano Ronaldo mlađi je mahao rukama visoko podignutima u zrak, a na sebi je za tu prigodu nosio majicu reprezentacije Portugala.

Kako u njegovom slučaju jabuka doista nije pala daleko od stabla, i sam se posvetio sportu i trenutno igra u Juventusovim omladinskim kadrovima.

image
Georgina i Cristiano Jr. na utakmici
Joaquin Corchero/Afp/Profimedia

Georgina je izgledala senzacionalno dok je bodrila svog dečka odjevena u bijelu majicu i traperice. Španjolska ljepotica podigla je kosu u visoki konjski rep te stajling malo 'podigla' parom glamuroznih naušnica od dijamanta i safira.

Inače, Ronaldo i Georgina su roditelji kćeri Alane Martine (3), dok je on otac još troje djece, blizanaca Eve i Matea (3), rođenih surogat majčinstvom u SAD-u, i najstarijeg Cristiana, identitet čije majke nikad nije otkriven.

image
Georgina i Cristiano Jr. na utakmici
Joaquin Corchero/Zuma Press/Profimedia

Georgina i nogometaš Cristiano upoznali su se 2016. godine dok je ona radila kao prodavačica u Guccijevoj trgovini u Madridu 2016. Ljepotica je nogometašu odmah zapela za oko.

Prošle je godine priznala da se u zvijezdu Juventusa zaljubila na prvi pogled, a kako kaže, osjećaj je uzajaman.

'Prvi put sam srela Ronalda u Gucciju gdje sam radila kao pomoćnica u prodaji. Nekoliko dana kasnije ponovno smo se vidjeli na događaju drugog brenda. Tada smo mogli razgovarati u opuštenoj atmosferi, izvan mog radnog okruženja. Bila je to ljubav na prvi pogled za oboje.'

Prošle je godine Georgina potaknula špekulacije da se par vjenčao nakon što je Ronalda nazvala 'suprugom' u objavi na društvenim mrežama povodom svog 26. rođendana.

Podijelivši snimak sebe i Ronalda sa svojom djecom, Georgina je napisala: 'Sretnih 26 za mene, vrlo sam sretna. Ne mogu više tražiti od života. Hvala svima na čestitkama, cvijeću i ljubavi. I hvala mom mužu što mi je pružio najbolje od života, našu djecu. Volim te.'

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 19:13