KAD ĆE ZARUKE?

Georgina priznala da već očajnički želi da Cristiano Ronaldo klekne: ‘Ne ovisi o meni...Daj Bože‘

Georgina i Ronaldo upoznali su se prije pet godina, a upravo je ova ljepotica glavna zvijezda novog Netflixovog hita "Soy Georgina"
Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo
 Youtube/afp

Djevojka nogometaša Cristiana Ronalda, Georgina Rodriguez, otkrila je da bi željela da nogometaš Manchester Uniteda uskoro klekne i zaprosi je.

Georgina i Ronaldo upoznali su se prije pet godina, a upravo je ova ljepotica glavna zvijezda novog Netflixovog hita "Soy Georgina" koji će izaći krajem ove godine, a čiji je trailer ovih dana osvanuo u javnosti.

U traileru možemo vidjeti kako je prijatelji ispituju hoće li 36-godišnji nogometaš konačno postaviti to ključno pitanje. "To ne ovisi o meni... Daj Bože", odgovara im Georgina u traileru.

27-godišnja ljepotica i nogometaš imaju trogodišnju kćer, a Ronaldo ima još troje djece iz prethodnih veza.

"Soy Georgina" prati život slavne ljepotice, njezin obiteljski život, ali i događanja s prijateljima. Obožavatelji ovog para moći će vidjeti kako žena koja je ukrala srce njihova omiljenog nogometaša uživa na brodu, na crvenom tepihu, organizira kućne zabave, moli se u crkvi, ali i kako uživa u druženju na bazenu s Cristianom Ronaldom i njihovom djecom.

Ronaldova majka Dolores Aveiro (66) nedavno je prekinula glasine koje su tvrdile da ona i buduća snaha nisu u dobrim odnosima. Dolores je Georginu nazvala 'dobrom djevojkom' i 'velikom podrškom' njezinu sinu.

"Georgina je dobra djevojka. Cristiano je izvrstan otac, ali također ima ljude koji mu pomažu. Djeca imaju dadilje i osoblje koje odrađuje puno stvari. Četvero djece je dosta posla. Georgina je velika podrška Cristianu, u to nema sumnje", rekla je nogometaševa majka, piše Daily Mail.

Priznala je da obožava nogomet pa ako je netko pozove na večeru dok je na rasporedu utakmica, ostat će kod kuće i gledati nogomet. Čak i ako njezin sin ne igra, ona će radije odabrati gledanje utakmice. Zato je posebno veseli što je njezin unuk, Ronaldo Junior, već sada bolji od svoga tate u njegovim godinama.

"Pitala sam sina hoće li postati nogometni trener kada prestane igrati nogomet. Rekao mi je da želi uživati u životu i da će igrati nogomet do četrdesete. Moj unuk igra nogomet bolje od Ronalda kad je bio u njegovim godinama. Moj sin nije imao trenera, a danas je Ronaldo trener svome sinu", rekla je ponosna mama i baka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 12:30