‘ZADNJE UPOZORENJE‘

Izašao je iz auta i krenuo šamarati Senidah tik prije nastupa: ‘Poznavala ga je, publici smo rekli da joj je pozlilo‘

‘Nije bilo naznaka da će te večeri biti skandala, no jedan muškarac se pojavio pola sata prije nastupa‘

Senidah

 Promo/

Pjevačica Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah, ošamarena je ispred popularnog kluba u Austriji, gdje je trebala nastupiti.

Kako Kurir doznaje od dobro obaviještenog izvora, koji je također bio i nazočan incidentu, slovensku zvijezdu su prije izlaska na pozornicu izveli van kluba kako bi razgovarala s ljudima koji su je čekali da riješe "probleme od ranije".

image

Senidah u Areni Zagreb

Lucija Ocko/Cropix

- Senidah je stigla na vrijeme i sjela u backstage. Nije bilo naznaka da će te večeri biti skandala. Možda pola sata prije nego što je trebala početi pjevati, na ulaz u klub došao je luksuzni automobil bosansko-hercegovačkih tablica. Jedan mušakarac je izašao iz tog auta, otišao je do ulaza u backstage i pozvao je da odmah izađe. Ona je to i učinila i rekla ostalima da će se brzo vratiti, čim završi razgovor. Kad je izašla, taj ju je čovjek ošamario. Senidah je bila toliko zbunjena da nije mogla ni reagirati. Počeo je vikati na nju da se pravi pametna i da dobro zna da joj je zabranjeno pjevati. Pokušavala mu je nešto objasniti, ali nije nalazila riječi. Jako ju je ošamario dva ili tri puta. Spomenuti joj je rekao da joj je ovo zadnje upozorenje i da neka javi vlasnicima kluba da tu večer neće moći pjevati i da se ne osjeća dobro. To je Senidah i napravila, a onda je preplašena otišla s njim u auto - istaknuo je Kurirov izvor.

image

Senidah u Boogaloou

Lucija Ocko/Cropix

Nadalje, nakon nekoliko se dana pjevačica javila ljudima iz kluba i vratila polog, ali i objasnila zašto je zapravo nastao problem.

- Senidah je bez znanja tih ljudi sama dogovorila taj nastup u Austriji. Saznali su za to i odmah napravili kaos. Austrija je puna naših ljudi, svi su povezani i teško se tu nešto može sakriti. Mnogi od njih žive u ovoj zemlji i dovoljan je samo jedan poziv da netko dođe i riješi problem na svoj način. Budući da je dio novca uzela unaprijed, nakon nekoliko dana ga je vratila i još jednom se ispričala što je izazvala neugodnosti gostima koji su je te večeri došli slušati. Obećala je i da će prvom prilikom opet doći u taj klub i popraviti situaciju. Te večeri, umjesto nje muziku je puštao DJ, a razočaranoj publici je rečeno da je Senidah iznenada pozlilo i da se ne može pojaviti na pozornici - zaključio je izvor.

Ovo nije prvi put da se Senidah našla u ovakvoj situaciji. Naime, dobivala jeprijetnje kada je odlučila promijeniti tim suradnika, među kojima su bili Buba Corelli i Jala Brat, poznati s povezanosti s tzv. "estradnom mafijom".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. ožujak 2024 11:42