GUŽVA NA KONCERTU

Lepa Brena oduševila u krznenom kaputu sa šubarom na glavi, fanovi: ‘Prava snježna kraljica‘

Lepa Brena rasprodala je dva koncerta u Areni Zagreb, a dodala je i treći

Lepa Brena na koncertu Aleksandre Prijović u Zagrebu

 Ranko Suvar/Cropix

Lepa Brena nastupala je u Banja Luci pa se na svom Instagramu pohvalila odazivom ljudi. "Pričaju da je bio popis stanovništva i svi su se građani odazvali", našalio se u komentarima jedan pratitelj.

Osim nastupa, obožavatelji su pohvalili i njezinu potpuno bijelu modnu kombinaciju u kojoj su krzneni kaput i šubara najviše privlačili pozornost, a uz bijele hlače i majicu dodala je bijele rukavice s cirkonima. "Žena za sva vremena", pisali su joj obožavatelji.

Neke je podsjetila na kolegicu Senidah, a neki su je prozvali Snježnom kraljicom. "Oborila je rekorde s nastupima, tko to još može u njezinim godinama? Svaka čast! Diva", napisala je jedna obožavateljica.

Ipak, rekla je da u Hrvatskoj nema namjeru obarati rekorde kada su u pitanju koncerti. Brena je rasprodala dva koncerta, 6. i 7. prosinca ove godine, u Areni Zagreb, a dodala je i treći, 9. prosinca. Pjevačica je već kazala da će između koncerata raditi pauze da se može odmoriti jer je teško izdržati takav tempo. A što se tiče brojke koncerata u Areni, dodala je, pjevat će dok ih bude punila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 04:26