PSIHOTIČNA EPIZODA

‘Hodala je gola i sama, pa zaustavila jedan auto...‘: Poznata glumica pod nadzorom liječnika

Prošle se subote s glumcima s kojima je radila na čuvenoj seriji trebala pojaviti na jednom sajmu, ali je u zadnji tren otkazala

Amanda Bynes

 BACKGRID/Backgrid USA/Profimedia

Američka glumica Amanda Bynes (36) stavljena je pod nadzor liječnika nakon što je u nedjelju "gola i sama" tumarala ulicama Los Angelesa, prenosi Daily Mail.

TMZ javlja da je Bynes tijekom boravka na ulicama zaustavila jednog vozača automobila te mu rekla da je iskusila "psihotičnu epizodu". Glumica je potom nazvala policiju. Bynes je potom odvedena u nadležnu policijsku postaju gdje su stručnjaci za mentalno zdravlje utvrdili da je treba staviti pod nadzor.

Kalifornijski zakon policiji i liječnicima omogućuje da osobu na 72 sata liše slobode kretanja. Osoba tijekom tog perioda prođe liječnički pregled. Bynes se trenutno nalazi u bolnici i vjerojatno će tamo provesti idućih nekoliko dana. Vjeruje se da glumica tijekom spomenutog incidenta nije pretrpjela ozljede.

Bynes se prošle subote zajedno s kolegama glumcima s kojima je radila na seriji "All That" trebala pojaviti na sajmu posvećenom 1990-ima, ali je u zadnji čas otkazala dolazak. Rekla je da ju je spriječila nepoznata bolest. Glumica je prethodno rekla da se veseli ponovnom susretu s kolegama Kenanom Thompsonom, Kelom Mitchellom, Dannyjem Tamberellijem, Lori Beth Denberg i drugima.

Da je došla na sajam, bio bi joj to prvi javni istup nakon što je u ožujku 2022. godine okončano konzervatorstvo u kojem je provela devet godina. Za nju je tijekom tog perioda skrbila njezina majka Lynn. U konzervatorstvo je ušla nakon javnog sloma i problema sa zakonom.

Bynes i njezin zaručnik, student prava i djelatnik u zdravstvu Paul Michael, zaruke su prekinuli u srpnju 2022. godine, no navodno su već u kolovozu iste godine obnovili svoju vezu. Nagađa se da žive zajedno u Bynesinom domu u Los Angelesu. TMZ piše da zaruke nisu obnovili te da su samo u vezi.

Par se upoznao krajem 2019. godine, i to na sastanku Anonimnih alkoholičara. Zaručili su se na Valentinovo 2020. Bynes je 28. travnja 2020. pozvala policiju nakon što se Michael navodno ponovno okrenuo opijatima. Optužila ga je da je vandalizirao dom svoje majke, gledao pornografiju te prestao piti lijekove.

Bynes je 2019. stekla diplomu Instituta za modni dizajn i proizvodnju dizajnerskih proizvoda. Glumica se nakon toga navodno posvetila razvoju parfema te nastavku studija na Institutu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 22:00