POVRATAK OTPISANIH

Harry i Meghan se uskoro vraćaju u Veliku Britaniju. Povest će i malog Archieja

Po dolasku iz Amerike u svoj prvi dom, Frogmore Cottage, morat će biti i u samoizolaciji, ali na to su spremni
 Profimedia

Princ Harry i njegova supruga Meghan Markle, pišu britanski mediji, mogli bi se uskoro vratiti u Veliku Britaniju.

No, naravno samo nakratko.

Kako navodi The Sun, već su počele pripreme za dolazak princa, a uskoro bi mu se trebala pridružiti i Meghan sa sinčićem Archiejem Harrisonom.

Kada bi se to točno trebalo dogoditi, tek nagađaju, zbog čega i navode da će Harry u Veliku Britaniju doputovati u tjednima koji slijede, no u svakom slučaju bit će to prvi dolazak "odbjegloga" princa od ožujka ove godine, kada se par nastanio u SAD-u. U svakom slučaju očekuje se da će Meghan i Harry proslaviti Novu godinu u njegovoj domovini, no ta nagađanja i nisu bez podloge, jer 11. siječnja počinje suđenje na temelju privatne tužbe Meghan Markle protiv britanskih tabloida.

image
Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Kako pak prema trenutačnim smjernicama britanskog zdravstva svi oni koji dolaze iz drugih država moraju na dva tjedna u karantenu zbog pandemije korone, računica kad bi par mogao boraviti u Velikoj Britaniji je sasvim logična i jasna. Očekuje se da će boraviti u rezidenciji Frogmore Cottage u Windsoru, istoj onoj za čije su renoviranje potrošili 2,4 milijuna britanskih funti i, nakon odstupnja od dužnosti, vratili taj novac poreznim obveznicima.

Inače, 39-godišnja glumica gostujući u jednom podcastu u nedjelju izjavila je kako je doznala da je u 2019. bila "najtrolanija" osoba na cijelom svijetu.

image
Mega/The Mega Agency/Profimedia

"Sada u ovih osam mjeseci nisam čak uopće ni vidljiva kada je to u pitanju", rekla je Meghan i dodala da je presretna što je sa suprugom tako kvalitetno mogla provoditi vrijeme i prisustvovati važnim događajima u životu njihova sinčića, od prvog koraka do prvog pada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 02:22