KRALJEVSKI REJTING

Britancima Kate Middleton više nije najdraža na Dvoru. Evo tko ju je prestigao u popularnosti!

Obožavatelji vojvoda od Cambridgea dive se njihovoj otvorenosti i iskrenosti oko privatnog života, no to ipak nije bilo dovoljno
Catherine, vojvotkinja od Cambridgea
 -/Shutterstock Editorial/Profimedia

Princ William i Kate Middleton jedan su od najpopularnijih kraljevskih parova. Obožavatelji vojvode i vojvotkinje od Cambridgea dive se njihovoj otvorenosti i iskrenosti koji ne skrivaju kao izgleda njihov privatni život, bez obzira radi li se o tome kako discipliniraju svoje troje djece - princa Georgea, princezu Charlotte i princa Louisa ili koju hranu naručuju preko dostave.

Međutim, iako je elegantna Kate sve do sada slovila kao najpopularnija članica britanske kraljevske obitelji, prema platformi YouGov Royal, gdje fanovi ispunjavaju ankete o kraljevskoj obitelji, sada joj je pala popularnost i nije više na 'tronu'.

image
princ William i vojvotkinja Kate
Mega/The Mega Agency/Profimedia

Ovog puta najviše glasova dobila je kraljica Elizabeta II. Istraživanje je provedeno, navode u magazinu Marie Claire, u siječnju, ožujku i listopadu, a Britanci su morali rangirati koliko im je koji član kraljevske obitelji omiljen.

image
Kraljica Elizabeta II.
Ben Stansall

Draži im je postao i princ Philip, koji je sada dobio tri boda više no u ožujku, a vjeruje se da su novi rezultati posljedica rada kraljevske obitelji za vrijeme lockdowna na Otoku, uključujući i kraljičino obraćanje naciji i javne zahvale svim radnicima koji su na prvoj crti obrane od pandemije. Od svih koji su se uključili u ovo izjašnjavanje, 83 posto njih imalo je pozitivno mišljenje o Kraljici, potom slijedi njezin unuk princ William s 80 posto, dok je treća Kate Middleton sa 76 posto.

image
Princ Philip
Adrian Dennis

Rejting princa Charlesa ostao je isti i omiljen je među tek 58 posto ljudi, njegova supruga Camilla ima očekivano slabiji rezultat - 44 posto.

image
Princ Charles i vojvotkinja Camilla
Eddie Mulholland

Ovo istraživanje je ukazalo i na pad popularnosti odbjeglog kraljevskog para - princa Harryja i Meghan Markle. Tako je rejting vojvode od Sussexa koji je u listopadu prošle godine iznosio 71 posto, pa odmah nakon objave da se povlači iz obitelji na 55 posto, a omiljenost njegove supruge srozala se s 55 na 38 posto.

image
Princ Harry i Meghan Markle
Time/Ferrari/Profimedia

Ispitanicima je također postavljeno pitanje tko bi trebao naslijediti Kraljicu, gdje se 41 posto njih izjasnilo za princa Williama, a 37 posto za princa Charlesa.

image
Princ William s princom Louisom (desno) i princom Georgeom (lijevo)
AFP PHOTO/KENSINGTON PALACE
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 21:57