CELINE DION

Godinama nije bila u javnosti, a sad se popela na pozornicu unatoč teškoj dijagnozi: ‘Ne uzimajte ovo zdravo za gotovo‘

Nedavno smo saznali da Celine Dion sprema dokumentarac koji će prikazati njezinu borbu sa sindromom ukočene osobe

Celine Dion

 Amy Sussman/Getty Images/Profimedia/Amy Sussman/getty Images/profimedia

Glazbena diva, Celine Dion, pojavila se na ovogodišnjoj dodjeli Grammyja i šokirala javnost zbog pojavljivanja unatoč svojoj borbi s neizlječivim sindromom ukočene osobe. Vidno emotivna, hodala je po pozornici uz podršku najstarijeg sina Renea-Charlesa Angelila, prenosi Daily Mail.

"Hvala svima! Volim vas. Izgledate lijepo. Kad kažem da sam sretna što sam ovdje, zaista to mislim od srca. Oni koji su bili dovoljno blagoslovljeni da budu ovdje na dodjeli Grammyja, nikada ne smiju uzimati zdravo za gotovo ogromnu ljubav i radost koju glazba donosi u naše živote i živote ljudi diljem svijeta", rekla je pjevačica uz ovacije dok je predstavljala nominirane za album godine.

image

Celine Dion

Amy Sussman/Getty Images/Profimedia/Amy Sussman/getty Images/profimedia

Nagradu za ovu kategoriju odnijela je Taylor Swift sa svojim albumom "Midnights". Pop zvijezda tim je Grammyjem ušla u povijest jer je nagradu osvojila po četvrti put. Prije nekoliko dana saznali smo da Dion sprema dokumentarac koji će prikazati njezinu borbu sa sindromom ukočene osobe te njezinu karijeru usred dijagnoze.

Pjevačica je rekla da filmom "I Am: Celine Dion" želi podići svijest o njezinoj dijagnozi, koja joj je dijagnosticirana prije dvije godine. "Tijekom ove odsutnosti odlučila sam da želim dokumentirati ovaj dio svog života, pokušati podići svijest o ovom malo poznatom stanju, pomoći drugima koji dijele tu dijagnozu", dodala je.

Riječ je o rijetkom poremećaju zbog kojeg se mišići trupa i udova naizmjence grče i ukoče. "Ovih posljednjih nekoliko godina bilo je izazovno, put od otkrivanja mojeg stanja do učenja kako živjeti s njim i upravljati njime, ali ne dopustiti da me definira", objasnila je diva.

image

Celine Dion

Valerie Macon/Afp/Profimedia/Valerie Macon/afp/profimedia

"Dugo se nosim sa zdravstvenim problemima i bilo mi je jako teško suočiti se s tim izazovima i pričati o svemu što sam proživjela", rekla je pjevačica u čijem ćemo dokumentarcu moći vidjeti njezine osobne stvari, garderobu, provođenje vremena u studiju za snimanje, ali i do sada neviđeni privatni život zvijezde.

Celine Dion želi se vratiti na pozornicu, ali to će napraviti tek kada joj njezin medicinski tim da zeleno svjetlo. Inače, pjevačica je u braku s pokojnim suprugom Reneom Angelilom dobila trojicu sinova, Renea-Charlesa te blizance Eddyja i Nelsona, tako da u borbi s dijagnozom nije u potpunosti sama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 12:09