BILA NA UTAKMICI

Celine Dion pojavila se opet u javnosti: Za nekoliko dana trebala je nastupiti u Zagrebu, ali ništa od toga

Pjevačica je bila primorana otkazati turneju zbog razvitka sindroma ukočene osobe, a sad je posjetila kanadske hokejaše

Celine Dion

 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Celine Dion rijetko viđamo u javnosti od dijagnoze sindroma ukočene osobe. Pojavila se ranije ove godine kao iznenađenje na Grammyjima u veljači, a sad je 55-godišnja glazbena ikona provela vrijeme s igračima Edmonton Oilersa u svlačionici i gledala njihovu utakmicu u Las Vegasu.

image

Celine Dion na Grammyjima

Amy Sussman/Getty Images/Profimedia/Amy Sussman/getty Images/profimedia

Na snimci objavljenoj na službenoj Instagram stranici tima, Celine je imitirala igrače tijekom utakmice i podijelila s njima da je uzbuđena što ih je upoznala. Video druženja s hokejašima snimljen je još u veljači.

Lijevo krilo The Oilersa Zach Hyman smije se njezinim impresijama utakmice dok je stajao pokraj nje.

„Celine je natjerala Hymsa da pukne od smijeha”, poručili su iz tima uz video.

Tim je također podijelio trailer za nadolazeću epizodu svoje serije „The Drop” u kojoj se prikazuje snimka Dion. Vidi se kako se rukuje s nekoliko igrača. Zatim se čuo audio zapis jednog igrača koji govori o kanadskoj glazbenici.

„Mislim da je ona velika ličnost. Mislim da je na neki način zapovijedala prostorijom.”

Podsjećamo, Celine Dion trebala je nastupati u zagrebačkoj Areni 16. ožujka, ali bila je primorana otkazati koncert zbog rijetkog neurološkog poremećaja koji joj je dijagnosticiran. Dijagnozu je podijelila s javnošću u prosincu 2022.

Njezina sestra je otkrila godinu kasnije kako Celine „više nema kontrolu nad mišićima” jer je sindrom ukočene osobe napredovao.

„Žao mi je što ću vas sve još jednom razočarati. Zaista se trudim vratiti snagu, no turneje su iscrpljujuće i kad je izvođač potpuno spreman. Nije pošteno prema vama i dalje odgađati koncerte, stoga je najbolje sada sve otkazati, sve dok ne budem opet potpuno spremna stati na pozornicu, iako mi to slama srce. Želim da svi znate da ne odustajem… I jedva čekam da se opet vidimo!”, poručila je u svibnju prošle godine Celine zbog otkazivanja koncerata u sklopu turneje „Courage”.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 16:49