SRETNA VIJEST

Glumica na premijeri filma otkrila da je trudna: S ‘Jockerom‘ će dobiti drugo dijete

Glumica je pozirala u Givenchyjevoj haljini bez naramenica dok je pridržavala trbuh

Joaquin Phoenix i Rooney Mara

 Valerie Macon/Afp/Profimedia/Valerie Macon/afp/profimedia

Glumica Rooney Mara čeka svoje drugo dijete s Joaquinom Phoenixom, prenosi Page Six. Sretna je vijest odjeknula kada je glumica pozirala na 74. "Berlinale International Film Festival" u Berlinu. Mara, koja je slavila premijeru svog novog filma "The Kitchen", nosila je crnu Givenchyjevu haljinu bez naramenica dok je pridržavala trbuh.

image

Rooney Mara

Nicole Kubelka/Instar Images/Profimedia/Nicole Kubelka/instar Images/profimedia

Mara je s prvim djetetom bila trudna 2020. godine, a rodila je sina Rivera. Dječak je nazvan po Phoenixovom pokojnom bratu, Riveru Phoenixu, koji je umro od predoziranja drogom 1993. u dobi od 23 godine.

"River je poboljšao njihove živote više nego što su ikada mogli zamisliti i zbližio ih je. Oni su vrlo privatan par i žele da River ima normalno, zdravo odrastanje", kazao je izvor tada. Par se upoznao na setu filma "Her" Spikea Jonzea, ali nisu počeli izlaziti sve dok nisu zajedno radili na drugom filmu, "Mary Magdalene".

image

Joaquin Phoenix i Rooney Mara

Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia/Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia

Iako je glumac vjerovao da ga Mara prezire, shvatio je da je ipak zainteresirana, ali previše sramežljiva da bi mu prišla. "Ona je jedina djevojka koju sam ikad potražio na internetu. Nikada nisam tražio djevojku na internetu", kazao je Phoenix koji je svoju odabranicu zaručio 2019. godine.

Inače, glumci su dugogodišnji vegani, a nadaju se da će tim putem ići i njihov sin. "Nadam se da će biti vegan, ali neću nametati svoje uvjerenje djetetu. Mislim da to nije u redu...", kazao je glumac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 14:18