‘NISTE SAMI‘

Sonja Kovač otkrila koliko je dugo pokušavala zatrudnjeti: Poslala poruku svima koji imaju poteškoće sa začećem

Sonja je otkrila kako je s partnerom Goranom Mandićem pokušavala dobiti bebu dvije do tri godine

Sonja Kovač o trudnoći

 Sceeenshot/instagram/xoxosonjakovac/

Influencerica Sonja Kovač očekuje bebu sa svojim partnerom Goranom Mandićem. Iskreno dijeli detalje trudnoće na društvenim mrežama, a sada je otkrila koliko dugo su ona i partner pokušavali dobiti bebu.

Njezini pratitelji mogli su joj postaviti pitanje koje ih zanima.

"Koliko dugo ste pokušavali dobiti bebu? Info za sve nas koji pokušavamo već neko vrijeme", glasilo je pitanje.

"Oko dvije do tri godine", napisala je Sonja i pojasnila da se radi o jako dugoj priči u koju neće ulaziti jer trenutno želi uživati u trudnoći.

"Ono što vam želim reći je kako - niste sami!", započela je poruku podrške svima koji pokušavaju začeti.

image

Sonja Kovač

Josip Molnar/Cropix/

"Jako puno parova i to sve više mladih ima poteškoća sa začećem. Puno stvari utječe na to: od hrane koju jedemo, nedovoljnog kretanja, nekih medicinskih stanja, pada kvalitete spolnih stanica, korona je također puno doprinijela smanjenju kvalitete muških i ženskih spolnih stanica itd.", objasnila je Sonja uzroke, pa dodala kako si parovi mogu pomoći.

"Ako nešto dovoljno želite u životu i istinski vjerujete u to, to će vam se i ostvariti, samo morate biti ustrajni! Ovo vrijedi za svaki segment života! Jako puno žena doživi spontani pobačaj u ranim tjednima ili mjesecima makar ljudi ne pričaju o tome, niste jedine i ne događa se samo vama. Također, ne znači kako više nećete uspjeti ostati trudni i imati zdravu trudnoću: iza kiše uvijek dolazi sunce, a između se pojavi duga i vaša rainbow baby", dodala je Sonja.

"Ako vam ne ide neko vrijeme, potražite pomoć MPO stručnjaka, IVF nije bauk! Kad ti kažu pokušaj se opustiti i otpustiti, koliko god bilo iritantno u tom trenutku i teško za shvatiti, kasnije zapravo ispadne istina", zaključila je i poželjela sreću svima.

Ranije je svoje pratitelje pitala koliko dugo pokušavaju zatrudnjeti putem ankete.

"Ispod vam prilažem rezultate kada sam vas pitala i, kao što vidite, doslovno je 50/50 do pola godine i od pola godine do preko tri godine!", objasnila je Sonja.

image

Sonja Kovač o trudnoći

Sceeenshot/instagram/xoxosonjakovac/

Podsjećamo, nedavno je Sonja objavila radosni video otkrivanja spola bebe i otkrila da očekuju djevojčicu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. ožujak 2024 08:56