VOLI PRIVLAČITI PAŽNJU

FOTO: POZNATA VODITELJICA ODLUČILA PROŠETATI BEZ GRUDNJAKA Sve se naziralo ispod pripijene haljine, a ona kaže: Otvorena sam osoba'

 
 BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Britanska voditeljica i članica žirija showa 'Britain's got Talent' Amanda Holden baš voli privlačiti pozornost, a pratitelji je nerijetko kritiziraju zbog njezinih odjevnih kombinacija.

Na pragu pedesete ne sakriva svoje obline i želi pokazati da je u odličnoj formi. Paparazzi su je ovog puta fotografirali dok je odlazila iz studija radijske mreže Heart FM u Londonu nakon što je odradila jutarnji show.

Holden je za tu priliku odjenula ružičastu usku haljinu koja je istaknula njezinu vitku liniju. No, u prvi plan su dolazile njezine grudi, jer Amanda je očito smatrala kako joj je nije potreban grudnjak pa ga nije ni odjenula.

View this post on Instagram

A lovely rainbow on a rainy day @noholdenback — Laura

A post shared by Laura ⚢ (@theholdenites) on

Ovo nije prvi put da Amanda privlači pozornost ovakvim stilom odjevanja. Tako joj je jednom 'slučajno' ispala stražnjica u čijem su pogledu uživali korisnici Twittera, a bradavica joj je također ispala i tijekom jedne od emisija "Britain's Got Talenta".

- Otvorena sam osoba. Svjesna sam sebe same i svega onoga što namjeravam reći. Ponekad se pretvaram kao da nemam pojma da sam to uopće rekla ili da su mi grudi ispale', objasnila je Holden u jednom intervjuu.

View this post on Instagram

Gorgeous Humpy Day @noholdenback — Laura

A post shared by Laura ⚢ (@theholdenites) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 09:02